L'EMD de Valldoreix donarà feina a exconvictes per afavorir la seva reinserció social


  • Comparteix:

L'EMD signarà un conveni de col.laboració amb el Departament de Justícia per a realitzar actuacions de reinserció social d'exconvictes. Aquesta iniciativa, que s'emmarca dins el programa Sinergia 2003, permetrà la neteja de boscos de Valldoreix durant mig any.

L'entitat municipal aportarà 3 mil 500 euros en la realització d'aquesta actuació, inclosa en el programa Sinergia 2003 de la Generalitat. Un pla que té l'objectiu de reinserir en la societat a persones marginades que ha tingut un passat penintenciari.

Aquest programa afectarà a 6 persones que treballaran durant 6 mesos en la neteja de zones boscoses de Valldoreix. El president de l'EMD, Francesc Cardoner, ha concretat en què consistiran aquestes tasques d'acondicionament forestal:

Francesc Cardoner

El que faran és neteja de boscos, neteja de rieres, i intentarem que també netegin els terrenys que estan bruts.


La signatura d'aquest conveni s'ha acordat per unanimitat en el darrer ple de Valldoreix, en què també s'ha donat el vistiplau al Pla Director de Mobilitat, amb els vots de CiU. Del centenar d'al.legacions presentades pels veïns, s'han acceptat, entre d'altres, les que demanaven la reordenació de l'aparcament de l'estació dels Ferrocarrils, on s'aplicarà un sistema rotatiu de discos.

La vocal de la Candidatura de Progrés, Carme Pérez, ha denunciat, de nou, la mala gestió de CiU en aquest assumpte:

Carme Pérez

Denunciar que són molt primmirats per pagar la construcció d'una escola però aquest pla de mobilitat.


D'altra banda, en aquest ple Carme Pérez ha anunciat que no es tornarà a presentar a les eleccions a l'Entitat Municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.