La Comissió Nacional de Política Municipal de CDC comença a funcionar amb Recoder al capdavant


Temes relacionats

La nova direcció de CDC incorpora Lluís Recoder (13/jul/08)


  • Comparteix:

Lluís Recoder

Lluís Recoder

L'alcalde i membre de CDC, Lluís Recoder, encapçala des d'aquest divendres la presidència de la Comissió Nacional de Política Municipal de la formació. La constitució d'aquest organisme de nova creació ha tingut lloc a Navata (Alt Empordà), després de ser triat pel Congrés del partit celebrat el juliol passat.

Recoder va ser proclamat president de la Comissió Nacional de Política Municipal durant el congrés del partit, tot i que fins ara no s'havia constituït aquest organisme. Els compromissaris el van escollir amb més d'un 85% de vots afirmatius, amb els quals va entrar a formar part de la direcció de la formació.

Recoder explica els principals objectius d'aquest nou organisme.

Lluís Recoder

Té dos objectius bàsics: fer sentir la veu dels alcaldes i regidors de CDC i posicionar-se públicament en els temes que afecten els ajuntaments.






La primera trobada de la Comissió Nacional de Política Municipal ha servit per començar a treballar sobre el finançament local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.