L'equip de govern rebutja calendaritzar les obres pendents als CEIP


Temes relacionats

ERC denuncia l'escàs manteniment de les escoles i instituts públics (11/nov/08)


  • Comparteix:

Exterior d'una escola pública de Sant Cugat

Exterior d'una escola pública de Sant Cugat

L'equip de govern ha rebutjat la moció conjunta dels grups de l'oposició que proposava prioritzar en un calendari les obres de manteniment pendents als CEIP de la ciutat. La regidoria d'Educació considera fora de lloc la moció iniciada per ERC perque ja s'està treballant adequadament en aquest camp i amb un alt grau de satisfacció de les direccions dels centres.

El grup municipal d'ERC, autor de la moció, ha explicat que la llista de mancances que pateixen les escoles i presentades a la moció ha estat el fruit de la comunicació amb les AMPA i direccions dels centres.

El portaveu municipal dels republicans, Raül Grangé, ha dit que els dèficits detectats requeririen d'obres menors i que, per tant, són perfectament assumibles si es té 'voluntat política'. En aquest sentit, Grangé ha demanat l'elaboració d'un calendari de treball consensuat amb els centres.

Raül Grangé

Demanem que es posi calendari a la llista d'obres pendents d'acord amb les AMPA.



La regidora d'Educació, Esther Salat, ha defensat la gestió de la seva àrea explicant els instruments amb què compta per donar resposta a les necessitats dels centres. Salat ha explicat que sempre es pacten les actuacions amb els centres i ha destacat l'elevat grau de satisfacció de les direccions dels CEIP.

Esther Salat

Estem treballant bé i de manera coordinada amb les direccions.



En aquest sentit, Salat ha dit que la majoria d'obres pendents que denuncien els republicans formen part del programa d'actuació de la Generalitat per aquest curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.