Àlex Calmó repeteix dos anys més com a president local de la JNC


Temes relacionats

La JNC escull el tercer president en un any (13/des/06)


  • Comparteix:

Àlex Calmó durant la roda de premsa de presentació dels nous càrrecs

Àlex Calmó durant la roda de premsa de presentació dels nous càrrecs

Àlex Calmó repeteix en la presidència de la Joventut Nacionalista de Catalunya (JNC) de Sant Cugat. Calmó ocuparà el càrrec dos anys més acompanyat en aquesta ocasió per Pau Benguría, que ocuparà la vicepresidència. El nou equip pretén decantar CDC i CiU cap a posicions 'més independentistes' i alhora treballar per aconseguir propostes d'oci interessants pels joves de la ciutat.

En aquest sentit, Calmó ha explicat que lluitaran per un 'carnet jove local', per la sala de concerts de la ciutat i per noves propostes d'oci.


Àlex Calmó

Ja hem aconseguit el Casal de Joves TorreBlanca però encara queda treballar per un carnet jove local o la sala de concerts.



El reelegit president ha explicat que una de les tasques més importants per qualsevol agrupació local de les JNC és 'engrescar' CDC a declarar-se 'més independentista'.


Àlex Calmó

La funció de la JNC és forçar a CDC i a CiU a lluitar més pel sentiment de país.


La secció local de la JNC compta actualment amb una cinquantena de militants. La JNC santcugatenca prepara un seguit d'actes i activitats per potenciar la secció i la seva visibilitat social. En aquest sentit, Calmó ha explicat que crearan una nova plana web, continuaran la recollida solidària de cada Nadal, participaran en la creació del nou espai del que han de ser les barraques i proposaran debats amb la resta d'organitzacions juvenils.

L'acte de presentació de la nova direcció ha comptat amb la presència de la sabadellenca Bego García, vicepresidenta comarcal en funcions de la JNC al Vallès Occidental.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.