Recoder es qüestiona el vot del PSC sobre la reprovació de Jiménez de Parga


Temes relacionats

Les JNC recullen signatures contra Jiménez de Parga (12/feb/03)


  • Comparteix:

L'alcalde ha mostrat el seu interès per saber quin serà el sentit del vot dels socialistes dilluns a la moció que presentarà Convergència i Unió per reprovar el president del Tribunal Constitucional. Lluís Recoder ha fet aquestes declaracions després que ahir els socialistes van evitar que prosperés al Congrés una moció que condemnava les paraules de Jiménez de Parga quan va posar en dubte la validesa de les comunitats històriques.

La federació nacionalista demana, en la moció, que Jiménez de Parga abandoni el seu càrrec com a president del Tribunal Constitucional després de les declaracions en què negava la validesa de la diferenciació entre nacionalitats i regions. Especialment interessat està l'alcalde en veure quin serà el sentit del vot del PSC després que, al Congrés, els mateixos socialistes votessin en contra d'una moció per reprovar el magistrat:

Lluís Recoder

Estic molt interessat en saber què passarà en el ple, per saber si seran els socialistes catalans seran coherents aquí i incoherents allà


Segons Lluís Recoder, l'estirabot de Jiménez de Parga l'invalida per dirimir en els conflictes competencials entre l'Estat i les comunitats autònomes:

Lluís Recoder

Aquest home és indigne d'ocupar el càrrec que ocupa. El seu posicionament, potser va ser còmic, però l'invalida per la posició que ocupa


CIU ha decidit, finalment, incloure també, a petició de la JNC, que es declari Jiménez de Parga persona "non grata" a la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.