El PSC demana la dimissió del president del TC i qualifica de 'bajanada' la proposta de CIU de declarar de Parga persona non-grata


  • Comparteix:

El PSC s'adhereix a la petició de dimissió del president del Tribunal Constitucional ja que consideren que les paraules de Jiménez de Parga l'invaliden per aquest càrrec. Els socialistes, però, consideren una bajanada que CIU pretengui declarar de Parga persona 'non grata' a la ciutat.

El PSC demana a l'alcalde que el seu grup faci propostes més serioses i s'abstingui de 'bajanades' com la intenció de declarar el president del Tribunal Constitucional persona non grata a la ciutat. Segons el portaveu del PSC, Jordi Menéndez, si haguéssim de ser justos, la llista, seria llarga:

Jordi Menéndez

Em sembla una bajanada, no pròpia del senyor Recoder. Hi ha un munt de persones que podrien ser no-grates: Fidel Pallarols, per exemple


Els socialistes han volgut expressar, una vegada més, -i en resposta a les declaracions de l'alcalde- la seva postura, inequívoca, de rebuig a les declaracions del magistrat i han tornat a demanar la dimissió de De Parga:

Jordi Menéndez

No pot seguir com a president del TC i hauria de dimitir: no es pot ser àrbitre i jugar alhora en un partit.


Segons Jordi Menéndez, la incomoditat que viu CIU amb el pacte que manté amb el PP, els fa proposar mocions que distruen l'atenció i els 'tapa les vergonyes'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.