Moltes entitats santcugatenques participaran a la manifestació contra la guerra


  • Comparteix:

La Xarxa Alternativa Sant Cugat, el Consell Local de Joves, la Coordinadora de Solidaritat i TOTS els grups polítics municipals, inclòs el PP, són algunes de les veus que es manifestaran demà a Barcelona per dir NO A LA GUERRA. Aquests col·lectius estan convençuts que aquest acte de rebuig a la guerra contra Irak comptarà amb un seguiment massiu.

A l'igual que 55 ciutats de tot l'estat, Barcelona serà demà una de les plataformes des d'on es cridarà, de forma unitària, un rotund NO A LA GUERRA. Sant Cugat se suma a aquesta manifestació amb la participació de la XASC, el Consell Local de Joves, la Coordinadora de Solidaritat, ciutadans anònims i els grups polítics municipals.

Les pancartes santcugatenques lluiran lemes contra la despesa en investigació i armament militar i contra el suport a la guerra dels governs espanyol, britànic i italià. El portaveu de la Xarxa Alternativa Sant Cugat, José Fernando Mota, ha assegurat que la manifestació de demà contra la guerra tindrà un important seguiment:

Jose F. Mota

Sóc pessimista de cara a la decisió del govern dels EUA, però al govern espanyol li hem de demostrar que la gent es manifesta contra la guerra d'una forma massiva


Mota creu que les previsions de participació es compliran, a tenor del ràpid esgotament de les samarretes i enganxines amb distintius contra la guerra. Un material que es pot adquirir durant el dia d'avui a l'Ateneu Santcugatenc.

El Consell Local de Joves és un altre dels col·lectius de la ciutat que participarà activament en la manifestació. L'entitat ha animat a tots els ciutadans a alçar la seva veu contra una guerra preventiva d'incalculables conseqüències. Escoltem un dels seus membres, Fernando Castellarnau:

Fernando Castellarnau

Nosaltres estem contra la guerra, i no volem quedar-nos indiferents, i diem que no


La XASC i el Consell Local de Joves han convocat demà als santcugatencs a les 4 de la tarda a les respectives estacions dels Ferrocarrils de Sant Cugat, Mira-Sol, Valldoreix i La Floresta. La manifestació de demà a Barcelona, serà una de les 500 que es faran arreu del món, tot i que avui ja s'han realitzat els primers actes de rebuig contra la guerra. A Melbourne, Austràlia, ha tingut lloc una manifestació que ha estat considerada la més important des de la guerra del Vietnam.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.