La Plataforma Aturem la Guerra reuneix una vuitantena de persones als Quatre Cantons


Temes relacionats

El CASC crida al boicot als productes israelians ( 8/gen/09)

Aturem la Guerra convoca avui una concentració contra la guerra a la franja de Gaza ( 8/gen/09)

Aturem la Guerra convocarà mobilitzacions a Sant Cugat contra l'atac d'Israel a Gaza ( 7/gen/09)

Primera concentració a Sant Cugat contra l'atac israelià a Gaza ( 5/gen/09)

L'Ateneu diu 'No a la guerra' penjant dues banderes de Palestina al balcó ( 4/gen/09)


  • Comparteix:

Una vuitantena de santcugatencs s'han concentrat aquest dijous al vespre a la plaça dels Quatre Cantons per demanar l'aturada dels atacs d'Israel a Palestina. La plataforma Aturem la Guerra, organitzadora de la trobada, ha demanat als ciutadans que assisteixin a la manifestació de dissabte a Barcelona i ha instat al boicot als productes israelians.

Alguns dels assistents han demostrat la seva solidaritat amb el poble palestí i han valorat positivament la iniciativa de la convocatòria.

Assistents

Està molt bé, la gent està participant molt. / No s'hauria de permetre que Palestina fós atacada. / El millor és que la gent es manifesti contra la guerra.



José Fernando Mota, membre d'Aturem la Guerra i del Col·lectiu Antimilitarista de Sant Cugat (CASC), també ha assistit a la trobada i ha explicat les dues vies de protesta que fomenten des de les entitats. D'una banda, les manifestacions i les concentracions, i de l'altra, el boicot a productes israelians. L'escoltem.

José Fernando Mota

Cridem al boicot als productes israelians. Aquests productes tenen un codi de barres que comencen per 729.


Els Mossos d'Esquadra han intervingut tan sols per alertar els convocants que no havien demanat permís al cos policial per a la concentració, que tot i això s'ha desenvolupat sense problemes.

Aturem la Guerra ha explicat que es reunirà cada dimecres al vespre com ha fet aquesta setmana per decidir si es concentrarà els dijous. Si hi ha prou suport, la plataforma preveu repetir les concentracions un cop per setmana fins que acabin les hostilitats a la franja de Gaza.

Aturem la Guerra també ha demanat als santcugatencs que se sumin aquest dissabte a Barcelona a la manifestació per aturar la guerra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.