L'equip de govern incompleix una moció per impulsar l'oci juvenil, segons les JERC


Temes relacionats

Sant Cugat garantirà la diversitat de l'oci nocturn de la ciutat (21/mai/08)


  • Comparteix:

Bernat Picornell i Toni Ramon durant la roda de premsa

Bernat Picornell i Toni Ramon durant la roda de premsa

Les Joventuts d'ERC (JERC) i el grup municipal republicà denuncien l'incompliment per part de l'equip de govern de la declaració institucional aprovada el maig de l'any passat que apostava per garantir el dret i la diversitat de l'oci a la ciutat. Els republicans demanen al consistori que es 'posi les piles' perquè molt jovent de la ciutat no té altra opció que anar a les carpes de la ciutat o marxar fora de Sant Cugat.

Ho ha dit el portaveu de les JERC, Bernat Picornell, que també ha remarcat les dificultats que es troben les entitats per organitzar actes al carrer.

Bernat Picornell

Demanem que l'Ajuntament es posi les piles amb aquest tema perquè el jovent n'està fart.




El regidor d'ERC Toni Ramon ha denunciat el 'clar retrocés' de les polítiques de lleure alternatiu i ho ha exemplificat amb les retallades que hi ha hagut en l'oferta d'oci pública d'aquest Nadal.

Toni Ramon

Hi ha un retrocés total i absolut: el concert del dia 23 o la desaparició de la festa de Cap d'Any en són clars exemples.




Ramon ha instat l'Ajuntament a posar 'fil a l'agulla' per reprendre el que es va decidir en el ple del maig passat. La moció aprovada llavors instava el consistori a establir un protocol per agilitzar la concessió de permisos d'ocupació de la via pública i la cessió de material i la creació d'una taula de participació.

Els republicans han afegit que s'han de trobar fórmules per conciliar el dret al descans dels veïns i el dret a l'oci dels joves de la ciutat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

És lamentable que avui en dia en aquest poble l'oci es redueixi a 4 locals mal comptats i que durant les festes de Nadal no hi hagués una clara oferta de concerts i events culturals. Molt trist.

Pseudònim. Enviat el 13/gen/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.