Montserrat Turu es nega a sotmetre a votació vuit mocions presentades per CiU-Actuem


  • Comparteix:

Representants de CiU-Actuem durant la roda de premsa on han explicat el cas

Representants de CiU-Actuem durant la roda de premsa on han explicat el cas

La presidenta de l'EMD de Valldoreix, Montserrat Turu, es nega a admetre vuit de les nou mocions que CiU-Actuem volia discutir a la junta de veïns d'aquest dijous. El grup de l'oposició qualifica la decisió d''il·legal' i 'antidemocràtica', i la considera una prova més de l''abús d'autoritat' de Turu. CiU-Actuem presentarà de nou les mocions amb caràcter d'urgència, tot i que fins a la celebració de la junta no se sabrà si s'acaben debatent.

CiU-Actuem va redactar un total de nou mocions perquè fossin discutides a la junta de veïns, i ara es mostren sorpresos i indignats en veure que la presidenta de l'EMD només n'ha inclòs una a l'ordre del dia. La resta les ha modificades i les ha incorporades al bloc de precs i preguntes, un procediment que CiU-Actuem troba insòlit.

Escoltem la portaveu de CiU-Actuem, Àngels Solé.

Àngels Solé

Una moció l'accepta i les altres les posa com a precs i preguntes. Això no es pot fer.


Les mocions que volia presentar CiU-Actuem feien referència a diverses qüestions. Entre altres coses, la plataforma demanava l'aturada immediata de les obres del refugi d'animals abandonats, la reducció de llocs de treball de l'EMD, la redacció d'un pla de mobilitat per al CEIP Ferran i Clua i la implantació d'una xarxa pública d'Internet de banda ampla.

L'única moció que Turu ha admès a l'ordre del dia tracta de l'aplicació d'una sentència judicial que regula l'IVA que han de deduir els ens locals.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Doncs, com sempre, no ha estat ben bé així: Els vocals de CiU-Actuem van presentar les esmentades mocions i, després de DOS informes de la secretària advertint dels DEFECTES de forma en la presentació de les mocions, s'ha decidit que es posin en el tonr de precs i preguntes. No cal dir que les mocions MAL PRESENTADES (com aquestes) automàticament queden anul.lades i no s'han de posar ni a l'apartat de precs i preguntes! Tot i això, i per mostrar bona voluntat i desig de que tothom digui la seva (que quedi clar que jo no ho hagués fet així), l'equip de govern ha optat perquè es puguin plantejar en el torn de precs i preguntes. Déu ni do com canvia la noticia, oi? Res com donar TOTES les versions dels fets!!!

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 11/feb/09


Doncs,com sempre Sr Santigosa no li han explicat la veritat.Les mocions no tenen cap defecte,son mocions obertes per orientar l'opciò política i per potenciar el dialeg,cosa que la Sra Turu no l'interesa el més mínim.Un motiu més que demostra estar lluny del taranà democràtic.A l'anterior legislatura no va possar cap pega a les mocions doncs com tenia majoria no hi havia problema, ara la cosa canvia substancialment oi?.Als propers plens ja anirem portant les mocions"ben"fetes.Diguim quantes mocions es rebutjen, com ha fet la Turu al Aj. de Sant Cugat i que presentan els seus grups ?.Gràcies per expresar-nos el que vostè hagues fet,així ja sabem per on va.Algun dia dongui totes les versions dels fets de veritat ,si us plau.

Josep Puig. Enviat el 12/feb/09


Sr. Santigosa, no me creo su versión de los hechos. No me creo que un partido político o grupo político presente nueve mociones a la vez y que ocho tengan defctos de forma y una no. O todas están mal o ninguna. En cuanto a que no se han dado todas las versiones de la noticia, no es por culpa de Sant Cugat.cat, sino de la señora Turu que como bien indica la noticia se ha escondido como siempre.

enric. Enviat el 12/feb/09


Sr. Santigosa; no puc creure que vostè essen persona molt assenyada pugui recolzar un fet tan feixiste com no acceptar 8 mocions per un defecte de forma (a ben segur que imaginari) La Forma mai pot sustreure del debat el fons d'una moció i així vaig actuà en el ple d'octubre abans de les municipals passades. Tampoc entenc que els representants dels partits que recolzen la Turu dormin tranquils quan estan agredint la propia pròpia dignitat

Narcis Clavell i Ymbern. Enviat el 12/feb/09


segueixo dient que tot plegat ha anat precedit de DOS informes de la secretaria de l'EMD. Suposo, senyor Puig, que n'està al corrent, oi? I sí, sempre que les coses no es facin bé, jo sempre les faré anar enrera, fins que els defectes es corretgeixin. Miri, són molts anys de treballar a l'administració pública els que m'han fet veure que les coses s'han de fer molt bé, SEMPRE. I pel que fa a les mocions rebutjades des de SCV, només cal que parli amb els regidors a l'oposició i que li expliquin les seves experiències. Cregui'm que es sorprendrà.

ALEX SANTIGOSA. Enviat el 12/feb/09


Sr.Santigosa, com vol que el creguem a voste que deia que en els diaris de St.Cugat no explicaben la versio de la Sra.Turu i just acaba de sortir per explicar el perque habia EXPULSAT als vocals de CIU/ACTUEM del Gobern de la EMD. Sr.Santigosa, la seva credibilitat no s´aguanta. Ningu el creu. Apart d´aixo, potser hauria de treballar a la EMD com a portanveu ja que es veu, que sap tot el que passa i si no ho sap, HO ESBRINA. Espero que avui, tothom que pugui, asisteixi al ple i puguin veure en persona tots els fets i escoltar les versions de uns, dels altres i treure les seves conclusions.

Albert. Enviat el 12/feb/09


Sr.Santigosa, aixo que voste diu que a l´Administracio es te que fer tot MOLT BE. Potser que la Gossera s´ha fet MOLT BE ??

Enric. Enviat el 12/feb/09


Sra. Solé (portaveu de CIU-Actuem)no puc estar de dir-li allò tant sabut :"si t'enganyen una vegada la culpa és de l'altre,dues és vostre (quantes vegades us haurant d'enganyar més?).La Turu no té res més per exhibir que la vanitat que creu li dóna el ser presidenta de l'EMD. Tot el que està succeint m'ho crec perquè és imposible de creure. Presidenta Tutu ; a vostè li dic que cometre una injusticia és pitjor que patir-la i que el zel que demostra al.legant defectes de forma és una minucia que l'acabarà a perdre-ho tot

Narcís Clavell. Enviat el 12/feb/09


Lo mejor que podemos hacer los ciudadanos es asistir al pleno y hace oir nuestra voz. Despues nos quejamos todos.

Maria. Enviat el 12/feb/09


Maria; Estic d'acord amb tu,i la veu dels ciutadans hauria de ser manifestada en el ple ,però ni hi pitjor sord que el que no vol escoltar i el govern minoritari de VDX té posat un tap a les orelles.

Narcís Clavell. Enviat el 12/feb/09


És increïble com CiU-Actuem està utilitzant la seva força BRUTA només pels seus interessos i simplement per fer veure allò que no és. Posant pals a les rodes a tota la feina que es vol fer i sembrant caos i dubtes als treballadors de l'EMD esteu aconseguint allò que volíeu. Si esteu a Valldoreix no és per fer política ni per treballar per la ciutadania sinó per fer fora una persona que, més enllà del que pugui pensar personalment cadascú, és la presidenta de l'EMD. A partir d'aquí, CiU hauria de posar-se a treballar, deixar treballar i parar de dir mentides darrera mentides. Perquè ja en van moltes, amb aquesta. Senyors de CiU, pareu d'una vegada de NO fer política i ja que esteu allà, treballeu pel bé de Valldoreix, cosa que en cap cas esteu fent. Senyor Recoder, faci el favor de dir-li a l'Àngels Solé que pari de jugar brut, que en política un ha de ser una mica llest i si cal criticar, endavant, però sense fer servir mètodes totalment fora de lloc i 100% destructius. Potser el seu lema per la pròxima campanya electoral hauria de tornar a ser 100%, però incorporar-hi aquesta paraula, destructius. El titular, i es veurà amb el temps, no és "Turu es nega a sotmetre a votació 8 mocions de CiU-Actuem", i això ho saben PERFECTAMENT. Finalment: senyor Narcís Clavell, em sembla que tu aquí també hi tens a perdre, així que ara tampoc cal anar predicant un exemple que vostè no va posar en pràctica.

increïble. Enviat el 12/feb/09


Per cert, insisteixo amb la frase "independentment del que pensi cadascú de la Turu". Segurament tampoc és la millor figura per gestionar una crisi com aquesta, però com a mínim no va sembrant mentides!

increïble. Enviat el 12/feb/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.