Un pla de senyalització millorarà les indicacions de la ciutat


Temes relacionats

ERC insta l'equip de govern a millorar la senyalització dels punts d'interès de la ciutat (11/mar/09)


  • Comparteix:

La implantació del pla es farà primer al centre i després als districtes

La implantació del pla es farà primer al centre i després als districtes

Sant Cugat tindrà un pla de senyalització abans de Setmana Santa. El document contindrà una diagnosi dels senyals que hi ha actualment a la ciutat i localitzarà els punts on manquen indicacions o s'han de millorar. El pressupost municipal del 2009 ja conté una partida de prop de 5.000 euros per materialitzar la nova senyalització, que es començaria a implantar abans de l'estiu, segons l'àrea de Mobilitat.

L'equip de govern ha donat a conèixer el pla de senyalització que està elaborant durant el ple municipal, arran d'una moció del grup municipal d'ERC. Els republicans demanen millors indicacions a la ciutat, ja que asseguren que la senyalització actual no beneficia els sectors empresarials i culturals de Sant Cugat i en dificulta l'accés de les visites.

Finalment, ERC ha retirat la moció després que l'equip de govern s'hagi compromés a acabar l'actual diagnosi que està elaborant i a començar-la a implantar abans de l'estiu.

Escoltem la tinenta d'alcalde de Mobilitat, Marta Subirà.

Marta Subirà

La diagnosi ha fet un retrat de la situació actual dels senyals i ha detectat els punts a senyalitzar a la ciutat. El pla estarà abans de Setmana Santa.


Tot i que la implantació començarà abans de l'estiu, Subirà ha explicat que s'allargarà força en el temps a causa dels prop de 48 quilòmetres de carrer que té Sant Cugat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

De passada podríeu canviar els rètols que indiquen la Ctra. de la Rabassada (encara diu Arrabassada). Espero que no feu més faltes d'ortografia. Gràcies

Rabassada. Enviat el 17/mar/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.