Espínola: 'El moviment anti-Bolonya de Catalunya no té precedents a tot Europa'


  • Comparteix:

El PSC de Sant Cugat ha organitzat la xerrada

El PSC de Sant Cugat ha organitzat la xerrada

'La mobilització anti-Bolonya que s'ha produït a Catalunya és única a tot Europa' i 'les protestes dels universitaris estan basades en la 'desinformació'. Ho ha dit aquest dijous l'estudiant de Ciències Polítiques de la UAB, Andreu Espínola, en una conferència organitzada pel PSC . Espínola també ha criticat la manca d'implicació de la classe política i de les universitats.

Andreu Espínola descarta 'un creixement desorbitat' dels preus dels crèdits ja que assegura que només pujaran l'IPC més un punt percentual, tot i que creu que un increment de les beques serà bàsic per poder cursar un màster. L'estudiant de l'Autònoma valora molt positivament la mobilitat i el reconeixement de títols que permetrà el nou Espai Europeu d'Educació Superior.

Andreu Espínola s'ha mostrat convençut que les actuals protestes dels universitaris 'no serviran de res'.

Andreu Espínola

Tal com estan plantejades les protestes, no serviran de res. Abans, la comunitat universitària estava junta, però ara mateix manquen propostes constructives.



Espínola veu necessària l'obertura d'un debat per abordar temes com la inversió, les beques o la flexibilització horària per compaginar estudis i feina.


Una vintena de persones ha assistit aquest dijous a la xerrada sobre el Pla Bolonya, que s'aplicarà de forma obligatòria el curs 2010 -2011.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Quin mentider! Feu fàstic

Mariona. Enviat el 3/abr/09


El preu per crèdit dels graus és un 30% més alt que en les Llicenciatures. T\'ho diu una persona que ha patit les conseqüències d\'aquest augment.

eps. Enviat el 3/abr/09


Als extracomunitaris de la UAB el preu per crèdit els hi ha augmentat un 50%. Sobre el tema de la homologació: A Espanya el grau és de 4 anys i a altres països és de 3 anys. Quina homologació és aquesta?

eps. Enviat el 3/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.