ERC de Sant Cugat dubta que pugui tenir èxit un nou partit independentista, tal com proposa Carretero


Temes relacionats

Andreu Freixes, reelegit president d'ERC amb un 63% dels vots (20/abr/09)


  • Comparteix:

El president d'ERC de Sant Cugat, Andreu Freixes, dubta que pugui tenir èxit el nou partit independentista anunciat pel líder del sector crític Reagrupament.cat, Joan Carretero. Segons Freixes, l'espai electoral de l'independentisme ja està suficientment cobert pel seu partit, per la qual cosa el nou no obtindria una bona resposta de l'electorat.

La direcció d'ERC a nivell nacional ja dóna per cert que l'exconseller de Governació i líder del corrent crític Reagrupament.cat, Joan Carretero, fundarà un nou partit de cara a les properes eleccions, després que aquest afirmés en un article publicat al diari 'Avui' que 'cal que el creixent independentisme sociològic torni a comptar amb un referent electoral clar'.

Des de Sant Cugat, el partit dubta que aquesta iniciativa de Carretero tingui èxit. Escoltem el president de la secció local, Andreu Freixes.

Andreu Freixes

Entenc les crítiques de Carretero però no veig clara la possibilitat d'introduir un nou partit.


Fa 13 anys, un sector crític d'ERC encapçalat per Àngel Colom i Pilar Rahola ja va fundar un nou partit independentista, el Partit per la Independència (PI). A les úniques eleccions en què es va presentar, però, no va obtenir representació parlamentària.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Si en Carretero funda un nou partit ja pot comptar amb els vots de la meva familia.A vueure que passa realment amb tots aquets \\"culleraires\\" de ERC ?.

Xavier. Enviat el 21/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.