Els tinents d'alcalde de l'Ajuntament exerciran les funcions d'alcalde accidental per torns al llarg de l'agost


  • Comparteix:

El tinent d'alcalde Joan Recasens serà el primer en ocupar el càrrec

El tinent d'alcalde Joan Recasens serà el primer en ocupar el càrrec

Els tinents d'alcalde de l'Ajuntament Joan Recasens, Mercè Conesa, Marta Subirà, Jordi Joly, Cristina Paraira, Xavier Escura i Carmela Fortuny exerciran les funcions d'alcalde accidental entre el 29 de juliol i el 31 d'agost. Durant aquest temps, l'alcalde, Lluís Recoder, gaudirà de les seves vacances d'estiu.

Els tinents d'alcalde exerciran funcions d'alcalde accidental des de finals de juliol i al llarg de tot l'agost. Joan Recasens, tinent d'alcalde de Presidència, ocuparà el càrrec a partir de demà passat i fins el 5 d'agost. Del 6 al 10 d'agost, la tinenta d'alcalde de Territori, Mercè Conesa, serà l'encarregada d'exercir les funcions de l'alcalde, mentre que la de Medi Ambient, Marta Subirà, serà al capdavant del consistori de l'11 al 14 d'agost.

El tinent d'alcalde d'Economia, Jordi Joly, assumirà les funcions del 15 al 18 d'agost, la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, es posarà al lloc de Recoder del 19 al 22 d'agost i el tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ho farà del 23 al 26 d'agost. Finalment, la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, ocuparà el càrrec del 27 al 31 d'agost.

L'alcalde, Lluís Recoder, reprendrà la seva activitat habitual al capdavant de l'Ajuntament i del municipi el dissabte 1 de setembre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.