El PP vol que onegin totes les banderes oficials a l'ajuntament


  • Comparteix:

La portaveu del PP, Berta Rodríguez

La portaveu del PP, Berta Rodríguez

El PP insta l'alcalde a complir la normativa a Sant Cugat i fer onejar a l'ajuntament les banderes de la ciutat, de Catalunya, de l'Estat espanyol i de la Unió Europea. Els populars lamenten que es torni a viure la situació d'ambigüitat d'anys enrere i recorden a Lluís Recoder que si no li agrada la normativa vigent intenti canviar-la pels camins establerts.

El PP ha fet palés el seu malestar per la no-presència de les banderes aquest dijous al matí a la façana del consistori, vigília de l'Onze de Setembre.

La portaveu popular, Berta Rodríguez, ha instat l'alcalde a complir la normativa. Són declaracions a Cugat.cat.

Berta Rodríguesz

Aquest migdia no hi havia cap bandera penjada a l'ajuntament quan sempre han d'estar penjades les quatre banderes oficials.


El PP ha recordat que durant el mandat de CiU amb ERC, de 2003 a 2007, no hi va haver cap bandera penjada a l'ajuntament. L'octubre de 2008 i després de requeriments del seu grup municipal i de la delegació del govern espanyol, ha ressaltat Rodríguez, va ser quan el consistori va decidir-se a complir la llei i penjar les quatre banderes oficials.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.