El mercadet de Valldoreix entrarà en funcionament a mitjans de novembre


Temes relacionats

El mercat ambulant de Valldoreix es farà els dissabtes davant de l'EMD a partir del novembre, segons el govern local (14/abr/09)

Valldoreix tindrà un mercat setmanal ambulant (26/mar/09)


  • Comparteix:

El mercadet estarà a tocar de l'estació

El mercadet estarà a tocar de l'estació

El mercadet ambulant de Valldoreix entrarà en funcionament el dissabte 14 de novembre. Les paradetes s'instal·laran cada dissabte al matí al carrer del Bruc, a tocar de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC)

A l'espai, s'hi instal·laran entre 60 i 80 parades que oferiran els seus productes de dos quarts de nou del matí a dues del migdia. L'EMD de Valldoreix destinarà 10.000 euros per acondicionar la zona i fer realitat el projecte, una proposta originària del membres del Casal d'Avis de Valldoreix.

En la junta de veïns d'aquest dijous, el vocal d'Economia, Joan Gaya, ha destacat la importància d'aquest projecte.

Joan Gaya

El mercadet ampliarà l'oferta comercial de Valldoreix i serà un cohesionador social.



Abans de la junta de veïns, el Síndic de Greuges local, Jaume Clavell, ha presentat la memòria de la seva acció en els darrers mesos, tal com va fer a Sant Cugat a principis de setmana.

La junta de veïns d'aquest dijous és la darrera que se celebra a la Nau de Cultura. La propera sessió tindrà lloc a la Casa de la Vila.



  • Comparteix:

COMENTARIS

La junta de Veins va comptar amb l'inestimable presencia del "voltors" del PSC de Sant Cugat.La seva feina es controlar els moviments dels vocals de la Candidatura de Progress per tal que no facin cap pas en fals !!!.Despres proclaman "CINICAMENT" VALLDOREIX INDEPENDENT. Quina barra

Quim. Enviat el 25/set/09


La veritat és que és un abonissima noticia tenir un mercadet els dissabtes a Valldoreix. De ben segur que estarà ben ple!

Anònim. Enviat el 25/set/09


El Quim, te rao, els del PSC escoltats per el Sr.Santigosa, que curiosament surt entrevistat al "panfleto" repartit a valldoreix el dia abans, que per cert, explica unes cuantes mentides, que no amb sorprenen tenin en compte que les diu el Sr.Santigosa. Que potser esta prenent posicions de cara a les properes eleccions ? Que la Sra.Turu i CIA, vagi amb compte, que potser tambe els faran fora a ells.

Antoni C.. Enviat el 25/set/09


Despres d'enviar per les cases el fastigos i falsejat butlleti de la Veu de Valldoreix,a sobre apareix al Ple com si res.Ja sabem el per que estaba amagat el Santigosa,per reapareixa en escena com si res.No ens enganyara mes.Bona idea el mercadet Sr Gaia.

Albert. Enviat el 25/set/09


Veïns/es, associacions de veïns, entitats i comerciants locals. Voldriem dirigir-nos a tots/es vosaltres per a expressar-vos el nostre més profund desacord i rebuig que la EMD instal•li un mercadillo en la nostra població : 1º No se'ns ha demanat opinió als veïns/as i creiem que com ciutadans que paguem els nostres impostos i votem cada quatre anys, se'ns tenia que haver consultat si estàvem d'acord a muntar un mercadillo en la nostra població. 2º El nostre poble té característiques peculiars com a zona residencial amb un elevat poder adquisitiu. Els mercadillos són serveis per a les poblacions i ciutats on els seus ciutadans amb menor poder adquisitiu poden adquirir els productes de més baixa qüalitat a millor preu. Aquests esdeveniments, per la seva idiosincràsia, porten amb ells una sèrie de furts i robatoris, que traspassen les barreres del propi mercadillo i actuen en els nostres propis habitatges, en els nostres vehicles causant moltes molèsties i problemes continus a la població. Sabem que els mercadillos estan composts d'homes i dones amb un perfil cultural baix i en un percentatge molt alt d'ètnia gitana, els productes que venen són de molt baixa qualitat i la venda d'aliments no tenen les garanties sanitàries ni les procedències adequades, les seves desocupades no tenen les mesures de conserva i higiene per a garantir la seva conservació en bones condicions. Aquesta classe de comerç no ens fa cap falta en la nostra població, la presidenta de la EMD i les seves vocals no havien d'haver apostat per aquest esdeveniment tercer mundista avui totalment caduc i injuriat. També volem ressaltar que s'escolten veus, que la gent del mercadillo compren i venen parades que és totalment il•legal, alguns funcionaris i polítics participen en aquestes taxacions fraudulentes, que només comporten el pillatje i el descrèdit de la pròpia població. Per tot l'anteriorment exposat demanem que ens doneu suport a rebutjar aquest mercadillo que se'ns vol obrir en la nostra població, el pròxim febrer d'aquest any 2010. Veïns/es indignats/des Salutacions cordials

veïns!. Enviat el 19/feb/10


Veïns/es indignats/des... ni ha mercadillos i mercadillos,1- algú ha estat en granollers un dijous per exemple? 2- a i no tots som gitanos jo soc de pares catalans amb estudis de postgrau...3- la gent que diu aquestes coses no sap que es anar al mercat, el mercat hi ha molts més productes que al super. millor qualitat i preu... 4. no es un esdeveminet tercer mundista ni cadut, a tot els pobles on ni ha mercat, tots els comerços tots el serveis, tothom, surt guanyan, i sempre diuen la frase: el millor dia de la semana es quan hi ha mercat.... condicions sanitaries? casi tothom que treballem en el mercat tenim el carnet de manipulador de aliments... i un altra cosa, amb el comentari fet no creus que pot ser insultant y ofensiu? jo soc un noi que traballa al mercat i m\'has ofes molt, a mi i als meus pares avis i amics de feina.. deu, arreveure i fins aviat... y tranquils tenim moltes coses bones, neu y comproveu-lo

mercader. Enviat el 23/feb/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.