Torrijos: (PP): 'Vázquez-Dodero va deixar de ser militant popular quan va abandonar el grup municipal al ple'


Temes relacionats

Vázquez-Dodero esgotarà el mandat com a regidor no adscrit i atribueix la marxa a la manca de sintonia amb el grup del PP (23/set/09)

El PP de Catalunya titlla Vázquez-Dodero de 'trànsfuga' i li reclama que retorni l'acta de regidor 'per ètica' (23/set/09)

Fractura al PP: Vázquez-Dodero abandona el grup, manté la regidoria i deixa sola Berta Rodríguez (22/set/09)

Berta Rodríguez deixa en mans del partit el futur polític de Vázquez-Dodero (22/set/09)

El número 2 del PP afirma que la secció local del partit és el 'corral de mamà Berta' ( 5/nov/08)


  • Comparteix:

La presidenta del PP local, Ana María Torrijos

La presidenta del PP local, Ana María Torrijos

Fernando Vázquez-Dodero va deixar de ser membre del PP en el moment en què va abandonar el grup municipal popular en el darrer ple. Ho ha remarcat a Cugat.cat la presidenta popular, Ana María Torrijos, que ha confirmat que Vázquez-Dodero ja havia mantingut desavinences amb altres àmbits del partit i que havia criticat dirigents de la formació en un blog a la xarxa.

Segons Torrijos, qualsevol regidor que s'exclou del partit per passar a ser representant no adscrit deixa de ser militant de la formació. Ho ha dit a Cugat.cat.

Ana María Torrijos

Ell mateix ha deixat de ser militant. No ha calgut que ningú l'hagi expulsat.








Torrijos ha confirmat que Vázquez-Dodero havia criticat dirigents del PP de Catalunya i Espanya. Aquestes opinions les difonia en un blog que va passar a ser anònim quan va rebre un toc d'atenció de la direcció de la formació. Vázquez-Dodero, proper al sector de l'excandidata a la presidència del partit Montserrat Nebrera, hi hauria criticat dirigents com Mariano Rajoy i l'actual presidenta popular a Catalunya, Alícia Sánchez Camacho.

Ana María Torrijos

Ens va sorprendre que critiqués posicionaments del partit a la xarxa.




Segons Torrijos, la direcció del PP local continua treballant fort per eixamplar la base del partit a la ciutat, malgrat que el grup municipal s'hagi quedat amb un sol representant després de la marxa de Vázquez-Dodero.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquesta persona el que hauria d\'haver fet és deixar la seva acta de regidor, perquè no l\'han votat amb ell sino al Partit Popular. Em sembla que en té massa ego. Les persones som prescindibles, els projectes no.

manel. Enviat el 2/oct/09


Llegint alguns dels diferents escrits que aquest senyor ha escrit al seu blog, felicito al Partit Popular perquè s’ha desprès d'aquest individu, doncs és obvi, que les persones d'aquesta índole, que actuen d'aquesta manera, no tenen cabuda al PPC. I fent al·lusió a un dels seus articles exclamo ben alt: Vázquez devuélveme mi voto... o deixa l’acta que no et pertany!

Raquel. Enviat el 2/oct/09


Quin projecte? No fessiu riure. ¿Les persones prescindibles? Teniu tics soviètics, el que discrepa a Sibèria. Si algú gosa criticar el líder es converteix en enemic perillós que ha de ser controlat o eliminat. Feu pena. Com riure amb el fracàs que tindreu l'any vinent. Jo no vaig votar al PP. A les municipals vaig votar per un bon amic que anava a les llistes. A les generals per fer fora Zapatero.

Carles. Enviat el 2/oct/09


Si este señor no hubiera ido en las listas del PPC jamás habría sido concejal. Carles, tú debes ser una de las excepciones que sólo votaron al PPC por este tránsfuga. La gran mayoría votó a unas siglas, no a una persona en concreto. No confundas la realidad.

Bego. Enviat el 2/oct/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.