El PP demanarà al ple la instal·lació de panells lluminosos informatius


  • Comparteix:

Berta Rodríguez, durant la roda de premsa

Berta Rodríguez, durant la roda de premsa

El PP presentarà una moció al ple municipal d'aquest mes on reclamarà la instal·lació de panells lluminosos informatius a les entrades de la ciutat i en punts claus del centre. Els populars pretenen que aquest nous punts puguin informar de l'agenda de l'Ajuntament, de les activitats que es facin al llarg del dia a la ciutat, de l'estat del trànsit i de l'ocupació dels pàrquings, entre d'altres. Els populars també contemplen la possibilitat d'incorporar-hi publicitat.

El PP sol·licitarà en el proper ple l'incorporació d'aquests panells als punts més significatius de la ciutat per complementar o fins i tot substituir la funció que fan ara els 'pirulins'. Ho ha explicat la portaveu local, Berta Rodríguez.

Berta Rodríguez

L'adopció d'aquesta proposta seria una manera de tenir tota la informació de la ciutat en aquests panells.


Rodríguez ha remarcat que la incorporació de publicitat podria resultar una nova font d'ingressos municipal i també ha dit que aquests panells podrien incorporar plaques solars per ser autònoms energèticament.

La portaveu popular ha dit que l'adopció els panells seria la manera de tenir la informació d'interès constantment actualitzada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.