CiU reclama integrar a la zona 1 tots els municipis de l'Àrea Metropolitana


Temes relacionats

Recasens (CiU) augura pocs usuaris de la T-12 en no formar part Sant Cugat de la zona 1 de transport (28/ago/09)

CiU demanarà al Parlament un replantejament del preu dels FGC i més recursos per netejar Collserola (10/jul/09)


  • Comparteix:

Sant Cugat actualment està integrada en la zona 2 del sistema tarifari del transport

Sant Cugat actualment està integrada en la zona 2 del sistema tarifari del transport

CiU torna a demanar el replantejament de les tarifes dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) i de la resta del transport públic integrat. La federació nacionalista reclama que s'incloguin a la zona 1 del sistema tarifari totes les ciutats que formaran part de la nova Àrea Metropolitana de Barcelona, entre elles, Sant Cugat. La secció local de CiU també vol que es replantegin els descomptes que s'estan fent als joves i a les famílies nombroses.

El diputat santcugatenc de CiU, Joan Recasens, ha explicat en roda de premsa la proposta que ha fet arribar la federació nacionalista al govern de la Generalitat.

Joan Recasens

El que seria lògic és que els municipis que formaran part de l'Àrea Metropolitana de Barcelona estiguin integrats en la zona 1.









CiU critica la 'prepotència' que mostra el govern davant les propostes de l'oposició. El president local de CDC i copresident de la federació, Jordi Puigneró, creu que els representants del tripartit a Sant Cugat no defensen amb 'fermesa' les necessitats de la ciutat.

Jordi Puigneró

Els representants del tripartit a Sant Cugat no estan defensant amb prou fermesa el que aquí van aprovar fa tres anys.






CiU considera que el govern no té en compte la realitat del territori ni tampoc la situació de crisi econòmica que viu el país.



  • Comparteix:

COMENTARIS

No entenc perque la linia del Vallés és l'unica en que la zona 1 no surt de Barcelona ciutat. L' estació de Les Planes encara pertany a Sarriá-Sant Gervasi. Es un greuge als usuaris perque en altres linies, la zona 1 arriba a poblacions com Castelldefels o Montgat que es troben a molta més distància. Aquesta mesura injusta ha suposat la saturació dels aparcaments a Les Planes i Baixador de Vallvidrera i suposa molts desplaçaments innecesaris per carretera. Ha arribat l'hora de reclamar una gestió competent i que les tarifes siguin més equitatives entre uns municipis i altres.

Saturats. Enviat el 6/abr/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.