Xavier Bosch creu que el vicepresident del districte de Sant Martí hauria de dimitir pel comentari sobre Terribas


Temes relacionats

Josep Maria Balcells: 'Mònica Terribas va posar contra les cordes el president de la Generalitat' (18/mar/10)

Vicenç Villatoro: 'Alguns polítics confonen aparèixer als mitjans amb propaganda' (18/mar/10)


  • Comparteix:

El periodista santcugatenc Xavier Bosch considera que el vicepresident del districte de Sant Martí de Barcelona, Miguel Ángel Martín López, hauria de dimitir per la nota que va publicar al seu Facebook amb insults sexuals i de gènere sobre la periodista Mònica Terribas. Les vexacions del comentari, que després Martín va retirar, criticaven l'entrevista que la directora de Televisió de Catalunya (TVC) va fer dilluns al vespre al president de la Generalitat, José Montilla.

En una entrevista a Cugat.cat per presentar la seva novel·la 'Se sabrà tot', Bosch ha dit que és lògic que es pari molta atenció a l'entrevista que Terribas va fer al president de la Generalitat. Tot i això, el periodista santcugatenc diu no entendre les reaccions d'alguns membres destacats del PSC, com la del també gerent de l'Institut Metropolità del Taxi, Miguel Ángel Martín López. Escoltem Bosch en declaracions a Cugat.cat.

Xavier Bosch

Aquest senyor hauria d'haver dimitit i no només haver demanat disculpes. No pot ser que el PSC digui que no hi té res a veure.


Bosch ha lamentat altres crítiques de socialistes a Terribas, com la del diputat santcugatenc Josep Maria Balcells, que ha dit que la periodista 'va posar contra les cordes' el president de la Generalitat. El també exdirector del diari Avui creu que les crítiques del PSC desvien l'atenció de la falta de resposta del president Montilla i ha reivindicat el dret dels periodistes a preguntar el que vulguin.

Miguel Ángel Martín López ha fet arribar a alguns mitjans de comunicació una carta pública de disculpa a Terribas, en què reconeix haver 'comès un greu error, que no hi ha cap excusa i que la disculpa arriba tard', per haver-se referit a la directora de TV3 'en els termes' en què ho va fer.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Cada vegada mes em sento avergonyida de la mena de politics que estant al govern Si us plau es vergonyós.No tenen ni ètica ni moral ni res.Ara aqui ningú dimiteix ni el fan dimitir... peró aixó que és? Mónica Terribas,ets una gran professional,endavant amb la teva feina,molts ciutadans estem amb tu

una ciutadana avergonyida. Enviat el 19/mar/10


La Sra. Terribas va estar admirable,amb nota cum laude.Els diputats Balcells i Ferran fan bona la frase:l'única prefessió que no necessita qualificació academica és la política.Els comentaris de M A Martin i d'en Salvador Sostres son d'una cretinitat immensa.El Martin no hauria de dimitir més aviat ser expulsat del Ajuntament pel Batlle

Narcís Clavell. Enviat el 19/mar/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.