ICV vol potenciar les polítiques d'ocupació dedicades a les persones, en detriment de les iniciatives 'd'aparador'


Temes relacionats

ICV obre un procés de debat i reflexió sobre Sant Cugat per properes eleccions municipals ( 9/mar/10)


  • Comparteix:

Moment de la presentació del programa 'Repensem Sant Cugat'

Moment de la presentació del programa 'Repensem Sant Cugat'

L'ocupació serà un dels punts forts del nou programa electoral d'ICV. Així ho ha concretat el president de la formació, Joan Calderon, en el primer seminari dedicat a l'ocupació dins del projecte 'Repensem Sant Cugat', un procés de participació obert per recollir propostes de cara a la redacció del programa ecosocialista per les properes eleccions municipals. L'acte ha comptat amb les ponències de la coordinadora Nacional d'Acció Jove-Joves de CCOO, Tània Pérez, i el tinent d'alcalde d'Innovació i Desenvolupament de l'Ajuntament de Terrassa, Manel Pérez, que ha explicat l'experiència del seu municipi en matèria d'ocupació.

Joan Calderon ha destacat que una de les mancances principals que té el nostre municipi rau precisament en la falta de polítiques d'ocupació dedicades a les persones i afirma que CIU aposta per les polítiques 'd'aparador'.

Joan Calderon

A Sant Cugat hi ha una política de promoció econòmica d'aparador pensada per a les empreses. El nostre és un model enfocat a les persones.


Per la seva banda, la coordinadora Nacional d'Acció Jove-Joves de CCOO, Tània Pérez, ha remarcat que els principals afectats de la desocupació i la precarietat laboral són els joves, i que els consistoris són els que assumeixen en primera instància les dades d'aturats.

Tània Pérez

La tasca que es fa des dels ajuntaments és molt important per als joves que estan a l'atur.




El seminari d'ocupació és el primer d'un seguit de trobades que en les properes edicions aniran dedicades a l'habitatge i a la cultura i al lleure.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Molt be. Aquest es el camí.

Sarona. Enviat el 8/abr/10


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.