Neix l'assemblea 'Endavant Sant Cugat' amb l'objectiu de lluitar per la independència de Catalunya


  • Comparteix:

Roda de premsa de presentació de l'assemblea / Font: Endavantsantcugat.blogspot.com/

Roda de premsa de presentació de l'assemblea / Font: Endavantsantcugat.blogspot.com/

La lluita per la independència de Catalunya i el socialisme són el motor de l'assemblea 'Endavant Sant Cugat', que s'ha presentat aquesta setmana a la ciutat. La iniciativa està formada per exmembres de l'Assemblea de Joves i membres del Casal Popular La Guitza i la Candidatura d'Unitat Popular (CUP), entre altres col·lectius de la ciutat. L'organització, que es defineix com a 'desacomplexadament comunista', presentarà mesures per combatre la crisi econòmica i millorar la situació dels treballadors.

Davant la situació de les classes treballadores com a conseqüència del context econòmic, l'assemblea 'Endavant Sant Cugat' es marca com a objectiu presentar alternatives anticapitalistes per fer front a la crisi econòmica i a l'atur.

Un dels membres de l'assemblea, Marçal Pla, ha definit així la tasca de l'entitat.

Marçal Pla

És una organització desacomplexadament comunista. Volem fer front als problemes que els treballadors pateixen, com l'atur.



L'associació ha organitzat un col·loqui sobre la situació actual de la Unió Europea que tindrà lloc a principis de maig al Casal Popular la Guitza.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.