El PSC acusa l'equip de govern d''obviar' les associacions veïnals a l'hora de decidir el destí de les partides de lliure distribució


Temes relacionats

Discrepàncies entre veïns i equip de govern per l'ús dels diners de lliure disposició de Mira-sol (15/jun/10)


  • Comparteix:

Imatge del darrer consell de districte

Imatge del darrer consell de districte

El PSC acusa l'equip de govern de decidir unilateralment el destí de la partida de lliure disposició de Mira-sol, sense tenir en compte les associacions de veïns. Els socialistes critiquen que el govern municipal proposés en la darrera sessió del consell de districte utilitzar aquest fons per reduir el cost d'urbanització del carrer Alps i el seu entorn sense que els veïns en tinguessin coneixement.

El PSC ha explicat en roda de premsa que veu amb preocupació la decisió de l'equip de govern, que creu que 'obvia' les associacions veïnals. Ferran Villaseñor és el primer secretari socialista.

Ferran Villaseñor

Considerem que els veïns han de decidir en què gasten. Si l'alcalde es vol carregar la participació de les associacions que ho digui.


Els veïns assistents al consell de districte han proposat la creació d'un grup de treball, que es reunirà aquesta setmana, per conèixer tots els detalls del projecte d'urbanització que proposa l'equip de govern.

Els socialistes mantenen que la falta de tacte envers les associacions veïnals s'emmarca en l'objectiu que asseguren que té CiU de 'desmuntar els consells de districte'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.