Puigneró (CDC): 'La sentència és la ruptura política amb Espanya'


  • Comparteix:

Jordi Puigneró, president de CDC

Jordi Puigneró, president de CDC

La secció local de Convergència Democràtica (CDC) considera que la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut representa la ruptura política amb Espannya i una humiliació col·lectiva. El president de la formació, Jordi Puigneró, creu que la situació política és greu i aposta per donar la veu al poble català.

CDC afirma que els magistrats del Tribunal Constitucional no poden estar per sobre de la voluntat del poble català ni per sobre de la veu del poble espanyol, que també ha validat l'Estatut català a través dels representants a les Corts Generals. El president de la secció local, Jordi Puigneró, creu que la sentència confirma que Catalunya no cap en aquesta Constitució i que la decisió judicial trenca el pacte polític entre Catalunya i Espanya.

Jordi Puigneró

Que 12 magistrats tombin aquest pacte obre una greu ruptura política entre Catalunya i Espanya.




Puigneró assegura que CDC donarà suport a totes les convocatòries unitàries per rebutjar la retallada de l'Estatut i afirma que cal tornar a donar la veu al poble català. A títol personal, a més, Puigneró creu que estaria justificada la convocatòria d'eleccions anticipades al Parlament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.