L'alcalde convocarà l'oposició de forma extraordinària per informar de l'adjudicació del PAV3


Temes relacionats

L'oposició reitera les peticions d'informació per esclarir la possible vinculació de Sant Cugat amb el cas Millet ( 6/jul/10)

Fèlix Millet hauria negociat amb Ferrovial el 4% per l'obra del PAV3 de Sant Cugat (30/jun/10)

L'alcalde nega cap relació de l'Ajuntament amb el 'cas Palau' i obre la porta a querellar-se contra Fèlix Millet ( 1/jul/10)


  • Comparteix:

L'alcalde convocarà aquesta setmana una comissió informativa extraordinària de Territori per facilitar als grups polítics tota la documentació disponible sobre l'adjudicació del PAV3. La informació l'han demanat els grups de l'oposició arran de la notícia publicada a 'El Periódico', segons la qual Fèlix Millet hauria negociat una comissió del 4% amb Ferrovial per la concessió d'aquesta obra.

El PSC va demanar la setmana passada, a través d'una instància, informació referent a les obres d'ajudicació del PAV3 de la rambla del Celler. En resposta a aquesta petició, expressada també públicament per altres grups de l'oposició, l'equip de govern ha ordenat als tècnics municipals que recopilin tota la documentació disponible a l'Ajuntament sobre la concessió d'aquesta obra.

A més, l'alcalde, Lluís Recoder, convocarà i presidirà aquesta setmana una comissió informativa extraordinària de Territori per posar a disposició dels grups municipals aquesta informació. Quan es va conèixer la notícia, la setmana passada, l'alcalde va afirmar que el procés d'adjudicació de les obres del PAV3, així com totes les obres adjudicades per l'Ajuntament, compleix estrictament els requisits legals establerts i es va fer amb absoluta transparència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.