Colldeforns: 'La nostra moció sobre la sentència de l'Estatut era l'única que feia un pas endavant'


  • Comparteix:

Montserrat Colldeforns als estudis de Cugat.cat

Montserrat Colldeforns als estudis de Cugat.cat

La diputada santcugatenca del PSC al Congrés dels Diputats, Montserrat Colldeforns, afirma que la resolució sobre la sentència de l'Estatut presentada pel grup socialista era l'única que feia un 'pas endavant' i ha lamentat que CiU no l'hi hagi donat suport. Tot i la unitat dels partits en el Parlament, els grups que rebutgen la sentència del Tribunal Constitucional no s'han posat d'acord per aprovar cap resolució a Madrid. El diputat de CiU al Parlament Joan Recasens ha qualificat d''incoherència' que el PSC no hagi aprovat al Congrés el text unitari que els mateixos socialistes van proposar a la cambra catalana.

Els partits catalans no han aconseguit traslladar la unitat del Parlament a Madrid. Cap de les resolucions sobre la sentència del Tribunal Constitucional no ha aconseguit un suport majoritari al Congrés dels Diputats. CiU, d'una banda, no ha votat la resolució dels socialistes perquè 'no comptava amb el pacte assolit a la cambra catalana', i el grup socialista, al seu torn, ha respost que aprovar de nou la resolució votada a la cambra catalana no era necessari.

La diputada del PSC al Congrés, la santcugatenca Monsterrat Colldeforns, justifica la decisió del seu grup.

Montserrat Colldeforns

Reproduir la resolució del Parlament de Catalunya no és un avanç.



El diputat santcugatenc de CiU al Parlament, Joan Recasens, ha destacat que la posició del PSC evidencia que 'ha escollit el PSOE abans que Catalunya'.

Joan Recasens

Una vegada més el PSC ha votat amb el PSOE i no ha votat amb Catalunya.



Colldeforns espera que la reunió d'aquest dimecres entre el president de la Generalitat, José Montilla, i el president espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero, serveixi per desencallar el procés estatutari.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.