Coderch serà a les llistes d'ERC amb un 'independentisme tranquil en front d'opcions més esbojarrades'


Temes relacionats

Xavier Boix salta a les llistes nacionals d'ICV-EUiA ( 4/set/10)

Recoder, número 8 a les llistes de CiU per a les eleccions al Parlament (21/jul/10)


  • Comparteix:

Coderch, número 47 de les llistes d'ERC

Coderch, número 47 de les llistes d'ERC

El santcugatenc Marcel Coderch ha entrat al número 47 de les llistes d'Esquerra Republicana a les eleccions nacionals del 28 de novembre. El membre de l'executiva local d'ERC pretén aportar veterania i un 'independentisme tranquil' a uns comicis que considera 'cabdals'.

El fracàs del model autonòmic i la necessitat de debatre sobre el dret a decidir. Aquestes són les claus que, segons Marcel Coderch, donen més pes que mai a les eleccions nacionals d'aquest novembre. El membre de l'executiva local d'Esquerra, que anirà al número 47 de la llista per Barcelona, vol aportar veterania i vots a la seva formació política. Davant de l'auge de les llistes independentistes, Coderch promet seny.

Marcel Coderch

Un independentisme tranquil però ferm, en front d'altres opcions amb camins més esbojarrats.



El polític santcugatenc celebra la presència de Solidaritat Catalana i Reagrupament Independentista als comicis, que considera que són herència de la tasca feta des d'Esquerra.

Marcel Coderch

Només puc valorar-ho positivament. És un reconeixement de la tasca feta per ERC a les institucions i una forma d'eixamplar l'independentisme.



Coderch, a més, deixa clar que Esquerra és partidària d'un referèndum d'autodeterminació, però s'oposa a la declaració unilateral d'independència per part del Parlament que proposen les altres formacions novells.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.