Albert Recio: 'A la dreta l'interessa un país sense sindicats i sense una població laboral organitzada'


Temes relacionats

Neix una plataforma local de suport a la vaga general (13/set/10)


  • Comparteix:

El professor d'economia de la UAB Albert Recio

El professor d'economia de la UAB Albert Recio

El professor d'economia de la Universitat Autònoma de Barcelona Albert Recio crida a la participació ciutadana en la vaga general del 29-S, ja que considera que la reforma laboral impulsada pel govern espanyol reforça el model econòmic actual. Ho ha explicat en el marc d'una xerrada organitzada pel Grup de Suport a la Vaga General, on també ha destacat el paper dels partits de dretes en la mobilització. Recio considera que no els interessa un país amb sindicats i treballadors organitzats que defensin els seus drets.

L'economista Recio ha assenyalat que la crisis l'ha provocat el sector financer i que, finalment, aquest és el que en surt beneficiat. El ponent ha destacat que els ciutadans estan afectats de forma desigual per la crisi i que des de les empresses s'està fent pressió perquè els treballadors no facin vaga. També ha afirmat que els ciutadans sovint no estan motivats per les reivindicacions. Són declaracions a Cugat.cat.

Albert Recio

S'al·ludeix el debat tècnic i polític a fons. La població ha de tenir consciència que hi ha altres vies d'actuació.


Recio també ha apuntat que el resultat de la vaga és imprevisible, però que des dels organitzadors s'està fent un gran esforç per informar de la seva importància.

Albert Recio ha realitzat una conferència organitzada pel Grup de Suport a la Vaga General, aquest dimarts a Sant Cugat, a les vuit del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.