El tinent d'alcalde de Juventut deixa el seu càrrec com a president local de les JERC


  • Comparteix:

Les Juventuts d'Esquerra Republicana celebraran les properes setmanes l'Assamblea que ha de dur a la designació de la persona que substituirà Toni Ramon com a president de les JERC. Ramon considera incompatible el seu càrrec com a tinent d'alcalde de Juventut amb la presidència de les juventuts d'un partit. D'altra banda, l'Acampada Jove que organitzen cada any a Arbúcies ha registrat, enguany, un rècord de participació i 184 santcugatencs han participat durant tres dies de les activitats lúdiques i debat polític entorn de la construcció nacional dels Països Catalans.

El nomenament de l'actual president de les JERC com a tinent d'alcalde de Juventut ha fet que Toni Ramon hagi decidit deixar la presidència de les Juventuts d'Esquerra. Segons ha explicat el membre de les JERC, Ramon Puigneró, es pretén que el nomenament del nou president es faci de manera assambleària i col·legiada en una trobada entre tots els militants.

Ramon Puigneró

L'elecció a les JERC del president no es fa de manera jeràrquica sinó de manera assamblèaria entre tots. El càrrec de president és més simbòlics que res, ja que les desicions es fan entre tots.


Puigneró ha explicat que les JERC continuaran sent crítics amb l'equip de govern quan toqui malgrat Toni Ramon dirigeixi l'àrea de Juventut. Amb tot, espera que l'encara president de les JERC doni un cop de timó a les polítiques dirigides als joves.

D'altra banda, les JERC s'han mostrat molt satisfetes de l'alta participació registrada en l'Acampada Jove d'enguany. Uns 184 joves santcugatencs han participat en els concerts i debats organitzats a Arbúcies. Entre els plats forts de la programació musical destaquen les actuacions de l'Elèctrica Dharma, Els Pets, Brams o Obrint Pas. Pel que fa el debat polític, han passat per Arbúcies personatges com ara Martxelo Otamendi (Egunkaria), Vicent Sanchís (Avui), Joan Manel Tresseras (CAC) o Paco Rodríguez (BNG).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.