La Generalitat confirma que Sant Cugat tindrà comissaria dels Mossos el 2006


  • Comparteix:

La direcció general de Seguretat Ciutadana de la Generalitat ha anunciat que Sant Cugat tindrà comissaria dels Mossos d'Esquadra quan el cos es desplegui a la comarca el 2006. Aquest anunci, que arriba abans que la ciutat hagi obtingut partit judicial propi, ratifica una aposta personal de Lluís Recoder perquè la policia catalana tingui unes dependències a la ciutat.

Lluís Recoder s'ha mostrat satisfet que la direcció general de Seguretat Ciutadana -reunida el passat 3 de juny- hagi decidit que Sant Cugat tingui comissaria dels Mossos quan es faci el desplegament, la tardor del 2006. Segons l'alcalde aquest anunci fa callar les veus que s'havien mostrat escèptiques quan ell mateix havia asseguretat que la ciutat obtindria unes dependències del cos nacional de policia:

Lluís Recoder

Aquest anunci confirma que tindrem comissaria i per tant això ens garantirà una millora en la seguretat ciutadana.


Tot i l'obtenció d'una comissaria el 2006, Recoder ha explicat que seguiran treballant perquè el replegament dels agents del cos estatal de policia no deixi la ciutat desatesa.

Aquest anunci arriba abans que la ciutat hagi obtingut el partit judicial propi necessari per acollir una comissaria. De fet, la consellera de Justícia i Interior, Núria de Gispert, ja va acordar amb el govern espanyol que Sant Cugat tindria partit judicial així que es modifiqués la Llei de Planta.

Ara, l'Ajuntament cal que decideixi quins terrenys cedirà a la Generalitat per ubicar-hi les dependències policials. Recoder ha explicat que s'està treballant per trobar la millor ubicació ja que els terrenys han de tenir un bon accés -a peu o amb transport públic-, i una bona comunicació amb la xarxa viària del municipi.

Lluís Recoder

Una comissaria té uns requeriments en metres quadrats i comunicacions. Treballem per tenir els millors terrenys.


Juntament amb sant Cugat, s'ha acordat que Montcada i Reixac, Ripollet, Barberà i santa perpètua acollin també una comissaria. Recordem que el complex central dels Mossos se situarà a la Mancomunitat, entre Terrassa i Sabadell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.