Conesa: 'Assumeixo la tasca d'alcaldessa amb il·lusió i responsabilitat'


  • Comparteix:

Conesa és la nova alcaldessa de la ciutat

Conesa és la nova alcaldessa de la ciutat

Mercè Conesa ja és la nova alcaldessa de Sant Cugat, després de ser investida aquest dimarts en un ple extraordinari. Moments abans, Lluís Recoder ha renunciat al càrrec d'alcalde i regidor per prendre aquest dimecres possessió com a conseller de Territori i Sostenibilitat a la Generalitat. En el discurs d'investidura, Conesa ha destacat la tasca feta durant els 11 anys de mandat del ja exalcalde i ha anunciat que aquest és l'inici d'una nova etapa, però que donarà continuïtat a la feina feta fins ara. L'alcaldessa ha agraït la confiança de Recoder, però ha destacat que la legitimació definitiva del relleu ha d'arribar el 22 de maig, dia de les eleccions municipals. Mira-ho a Cugat tv

La ja alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa, ha dirigit les seves primeres paraules en el càrrec a Lluís Recoder, a qui ha volgut agrair la feina feta al capdavant de la ciutat. Conesa ha descrit el seu predecessor com una persona 'de gran criteri, prudent i valent' que ha aconseguit tirar endavant un projecte de ciutat amb un estil propi.

Mercè Conesa

Amb el teu mestratge i capacitat de lideratge ens has guiat cap a un model de ciutat oberta i acollidora. Amb un estil proper.


Conesa s'ha acomiadat de Recoder donant-li les gràcies per la confiança que ha dipositat en ella i ha assegurat que agafa el relleu amb 'il·lusió i responsabilitat'. L'alcaldessa ha marcat les línies que ha de seguir el govern en aquesta nova etapa i ha destacat com a principals prioritats la cohesió social i el suport a les famílies, el desenvolupament econòmic, la convivència i la seguretat, la protecció de l'entorn natural i la transparència i l'eficàcia en l'administració pública, entre d'altres coses. L'objectiu de Conesa és donar continuïtat a la feina feta fins ara.

Per Conesa, aquest és un relleu temporal que serà legitimat definitivament el 22 de maig, amb les eleccions municipals.

Mercè Conesa

Sóc conscient que es tracta d'un relleu temporal. La legitimació definitiva es produirà a les urnes el proper 22 de maig.


L'alcaldessa ha estat acompanyada, durant tot l'acte, de la seva família, per a qui ha tingut paraules d'afecte, especialment per al seu marit i els seus tres fills. També ha tingut paraules d'afecte per a les seves àvies i la seva mare que, segons ha explicat, l'han ajudat a créixer personalment i professionalment per arribar fins a aquí; i molt especialment també per a la seva sogra, que va morir ara fa tres anys, i que va ensenyar-li a estimar la ciutat.

Mercè Conesa ha acabat el seu discurs posant-se al servei de la ciutadania i assumint el càrrec d'alcaldessa amb respecte, responsabilitat i honestedat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.