Lluís Recoder 'exigeix' a la delegada del govern més dotació d'agents estatals de policia


  • Comparteix:

L'alcalde ha exigit a la nova delegada del govern central que aquesta vegada acompleixi la seva promesa i doti la comarca dels efectius de la policia estatal que els pertocaria. Aquesta petició ha rebut ja el suport dels alcaldes de Sabadell i de Terrassa que esperen un reforç policial que eviti situacions com les viscudes aquests dies a Castellar del Vallés.

Més fets i menys paraules és el que demana Lluís Recoder davant la promesa de la delegada del govern central a Catalunya d'enviar un reforç dels efectius a la comarca.

No és la primera vegada que es promet un desplegament de més agents estatals que mai acaben d’arribar. L’alcalde, Lluís Recoder, ha fet una demanda molt clara a Susana Bouis:

Lluía Recoder

No m'estranya que passisn coses com les de Castellar. No demano sinó que exigeixo més policia estatal.


Aquesta petició ja ha rebut el suport dels alcaldes de Terrassa i Sabadell que pateixen, com Sant Cugat, un dèficit d'agents a les seves comissaries. De fet, des de fa mesos, els alcaldes de la comarca han mantingut diverses reunions tant amb la conseller Núria de Gispert com amb el ministeri de l'Interior per reclamar més agents dels cossos estatals de Seguretat.
Recoder ha explicat que aquest dèficit obliga a les policies locals a assumir competències que no els pertoca:

Lluís Recoder

Les comissaries estan a la meitat de les dotacions que haurien de tenir. Això obliga a la Policia Local a fer funcions que no li toquen.


Recordem que la nova delegada del govern central a Catalunya, Susanna Bouis, arran dels atacs feixistes viscuts a Castellar del vallés, ha promés l'arribada de més agents en un termini curt de temps.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.