Francesc Carol, primer regidor d'Habitatge Públic


  • Comparteix:

Francesc Carol i Mercè Conesa

Francesc Carol i Mercè Conesa

Francesc Carol ha jurat aquest dilluns el càrrec de nou regidor de la ciutat pel grup municipal de CiU, en substitució del fins ara alcalde, Lluís Recoder. Carol, que assumirà les competències d'Habitatge Públic, ha destacat les seves arrels santcugatenques, ha lloat la tasca de Recoder al capdavant de l'Ajuntament i s'ha posat a disposició dels altres membres del consistori per treballar plegats per la ciutat.

El nou regidor de la ciutat ha destacat el caràcter integrador de Sant Cugat amb els nouvinguts i n'ha elogiat alhora l'èmfasi en mantenir les pròpies tradicions.

Carol ha estès la mà als membres de l'equip de govern i també als regidors dels grups de l'oposició per treballar per Sant Cugat.

Francesc Carol

És també un honor compartir consistori amb els companys de l'oposició perquè tots compartim el desig de buscar el millor per Sant Cugat.


A més d'aquesta incorporació, el ple d'aquest gener ha oficialitzat la redistribució de responsabilitats del cartipàs municipal. D'aquesta manera, la tinenta d'alcalde de Medi Ambient i Mobilitat, Marta Subirà, assumirà a partir d'ara funcions de Territori. La regidora Susanna Pellicer assumirà la tinença d'alcaldia de Serveis a la Ciutadania i Habitatge, on treballarà el nou regidor Francesc Carol.

El portaveu d'ICV-EUiA, Joan Calderon, ha titllat de 'sobredimensionat' el nou cartipàs municipal però ha destacat l'esforç de 'racionalització'.

Joan Calderon

Ens trobem davant un cartipàs sobredimensionat però s'ha fet un esforç de racionalització, amb la fusió de Medi Ambient i Territori.



La fins ara tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Carmela Fortuny, i el fins ara regidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, abandonen aquestes responsabilitats, però continuen com a regidors. L'actual cap de premsa, Ramon Luque, passa a ocupar el càrrec de cap de gabinet d'alcaldia, premsa i comunicació.

La distribució completa de les àrees de govern és la següent:

Alcaldia-presidència

Mercè Conesa i Pagès

Tinències d'alcadia

Àrea de Presidència: Joan Recasens i Guinot
Àrea d’Economia i Organització: Jordi Joly i Lena
Àrea de Territori, Medi Ambient i Mobilitat: Marta Subirà i Roca
Àrea de Serveis Urbans, Manteniment de la ciutat i Obres: Cristina Paraira i Beser
Àrea de Serveis a la Ciutadania i Habitatge: Susanna Pellicer i López
Àrea de Cultura, Esports, Educació i Joventut: Xavier Escura i Dalmau



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.