Menéndez: 'Torre Negra és la pitjor herència de Recoder i Aymerich'


Temes relacionats

Puigneró (CDC): 'Menéndez reconeix drets a Núñez i Navarro, cosa que no ha fet cap jutge' (16/feb/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu d'una visita a Torre Negra

Imatge d'arxiu d'una visita a Torre Negra

El candidat a les primàries del PSC Jordi Menéndez qualifica la batalla judicial de Torre Negra com 'la pitjor herència' dels exalcaldes Lluís Recoder i Joan Aymerich. Segons Menéndez, Sant Cugat s'hauria estalviat els judicis si s'hagués aprofitat el naixement de barris com el Turó de Can Mates per compensar els propietaris de l'àrea de Torre Negra.

Segons l'aspirant a cap de llista del PSC, la protecció de Torre Negra està 'empantanegada' als jutjats a causa de les polítiques de CiU, que està a l'equip de govern. Menéndez ha atribuït aquesta situació als exalcaldes Aymerich i Recoder. Ho ha dit a Cugat.cat.

Jordi Menéndez

Quan es va plantejar el gran creixement de la ciutat, s'hi hauria d'haver inclòs la qüestió de Torre Negra per compensar les pèrdues i els beneficis del propietaris. És la pitjor herència d'Aymerich i Recoder.





Menéndez també ha criticat el traçat per a una eventual ronda sud que va impulsar CiU. Segons l'aspirant, la proposta del PSC és menys lesiva amb Torre Negra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.