Puigneró (CDC): 'Menéndez reconeix drets a Núñez i Navarro, cosa que no ha fet cap jutge'


Temes relacionats

Menéndez: 'Torre Negra és la pitjor herència de Recoder i Aymerich' (16/feb/11)


  • Comparteix:

Menéndez reobra el debat sobre la protecció de Torre Negra

Menéndez reobra el debat sobre la protecció de Torre Negra

El president de CDC, Jordi Puigneró, acusa l'aspirant a encapçalar les llistes del PSC Jordi Menéndez de trencar el consens entorn la protecció de Torre Negra. El dirigent nacionalista s'ha mostrat 'sorprès i preocupat' per les declaracions de Menéndez que, segons diu, 'reconeixen uns drets a Núñez i Navarro que no ha reconegut cap jutge'. El candidat a les primàries socialistes havia criticat Aymerich i Recoder pels conflictes judicials amb alguns propietaris dels terrenys.

Jordi Menéndez ha qualificat la batalla judicial de Torre Negra com 'la pitjor herència' dels exalcaldes Joan Aymerich i Lluís Recoder, tots dos de CiU, ja que no van compensar els propietaris de la zona amb terrenys als barris que aleshores s'estaven creant a la ciutat.

Jordi Puigneró ha qualificat a Cugat.cat aquestes declaracions de 'perilloses', ja que reconeix uns drets econòmics a Núñez i Navarro, principal propietari de l'àrea de Torre Negra.

Jordi Puigneró

Menéndez reconeix una herència econòmica a Nuñez i Navarro, cosa que no ha fet cap jutge. El senyor Menéndez ha d'aclarir si adoptarà les tesis del PP o mantindrà el consens.




Puigneró ha elogiat la tasca de Joan Aymerich i Lluís Recoder en defensa de Torre Negra, en contraposició a alcaldes socialistes d'altres poblacions de l'entorn de la serra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.