L'Ajuntament aposta per un acord amb el Teatre la Unió en el marc del PLEC


Temes relacionats

El govern municipal vol aprovar el Pla Local d'Equipaments Culturals a l'abril ( 4/abr/11)


  • Comparteix:

Imatge d'arxiu del Teatre la Unió

Imatge d'arxiu del Teatre la Unió

L'Ajuntament contempla convertir el Teatre la Unió en una sala petita del Teatre-Auditori. Així es recull en el Pla Local d'Equipaments Culturals (PLEC) aprovat aquest dilluns al ple amb les abstencions d'ICV-EUiA i el PSC. Aquest escenari de futur dependria d'un acord entre el consistori i l'entitat, en el qual l'espai escènic passaria a ser de titularitat pública després de ser remodelat.

El document, integrat en un d'àmbit nacional, busca detectar mancances en l'oferta cultural santcugatenca i fer una planificació de futur que permeti marcar les línies a seguir en la gestió dels equipaments. Segons el pla nacional, a Sant Cugat li pertoca un espai cultural de les dimensions del Teatre-Auditori, però amb el complement d'una sala petita que seria la del Teatre la Unió. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, explica per on passaria l'acord amb el Teatre la Unió.

Xavier Escura

Per tothom és coneguda la delicada situació del teatre. L'acord passaria per arribar a un acord entre les dues parts.


Altres necessitats recollides en el pla són la creació d'un centre cívic a Can Canyameres i la reforma de la biblioteca central Gabriel Ferrater, entre altres. El PLEC podria incorporar modificacions més endavant en cas de necessitat. Segons Escura, el PLEC coincideix amb les previsions elaborades en el Pla d'Equipaments de la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.