L'Ajuntament espera que la Generalitat determini com tirar endavant la prova pilot de batxillerat internacional


  • Comparteix:

L'Ajuntament està a l'espera de la prova pilot

L'Ajuntament està a l'espera de la prova pilot

L'Ajuntament està a l'espera que la Generalitat posi en marxa una prova pilot del batxillerat internacional, una proposta del programa electoral de CiU per a aquest mandat. Aquest batxillerat implicaria un canvi en el mètode pedagògic, ja que es marca com a objectiu 'desenvolupar habilitats intel·lectuals, personals, emocionals i socials'. La regidora d'Educació en funcions, Esther Salat, destaca que l'Ajuntament destinarà recursos a fomentar l'ús de l'anglés, amb concursos i activitats.

El batxillerat internacional que proposa CiU implica un canvi en el mètode pedagògic i fomentar l'ús de l'anglès en les modalitats de batxillerat existents. Amb tot, la regidora d'Educació en funcions, Esther Salat, ha explicat que és difícil combinar el nou batxillerat amb la selectivitat ja que els exàmens estan pensats per fer-los amb l'actual mètode pedagògic.

Salat ha explicat en quin procés es troba la proposta.

Esther Salat

Encara s'han de determinar els aspectes. Estem a l'espera que la Generalitat concreti com vol fer la prova pilot.



Salat ha afegit que l'Ajuntament destinarà recursos a fomentar l'aprenentatge i l'ús de l'anglés a les escoles de primària i secundària a través de tot tipus d'activitats i certàmens.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.