El tancament del CAP Valldoreix a l'agost 'no és preocupant', segons el president de l'EMD


Temes relacionats

La CUP vol que Puig es pronunciï sobre el tancament del CAP de Valldoreix (14/jun/11)

El CAP de Valldoreix i el centre sanitari de les Planes tancaran tot l'agost ( 8/jun/11)


  • Comparteix:

El CAP Valldoreix tancarà portes a l'agost

El CAP Valldoreix tancarà portes a l'agost

El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, considera que el tancament del CAP Valldoreix durant l'agost no suposarà un problema per a la ciutadania. En una entrevista a Cugat.cat, Puig ha explicat que la majoria de valldoreixencs se'n va de vacances durant aquest mes, i ha recordat la possibilitat de desplaçar-se en transport públic a d'altres centres mèdics pròxims a la zona.

El nou president de l'EMD ha restat importància a les possibles conseqüències que el CAP Valldoreix deixi d'oferir serveis durant l'agost.

Josep Puig

Molta gent marxa de vacances a l'agost, i a més tothom té mitjans per desplaçar-se.


Més enllà d'això, Puig ha aclarit que qüestionar la decisió del CAP 'no li pertoca', ja que es tracta d'una empresa privada i l'EMD de Valldoreix no té competències en sanitat.

Durant l'agost l'atenció sanitària valldoreixenca es desviarà al CAP Sant Cugat, al carrer de la Mina, on es traslladarà tot el personal. Segons el Servei Català de la Salut, concentrar l'activitat en un sol edifici possibilita reduir la despesa corrent i flexibilitzar les suplències. Al llarg d'aquest mes també tancarà el centre sanitari de les Planes, però es mantindrà obert el de la Floresta, que seguirà prestant atenció sanitària als dos districtes.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Com pot dir el señor Puig que "es tracta d'una empresa privada"!? És un servei de la sanitat pública concessionat a una mútua privada. Com es pot ser president de l'EMD ignorant coses tant elementals!? A més, el seu deure no és vetllar pel bon servei als valldoreixencs?

Isidre Marías Benito. Enviat el 19/jun/11


Sr Puig, que l'empresa sigui privada no li treu cap responsabilitat, li recordo que el servei és públic. Malament anem si vostè creu que privatitzant la gestió d'un servei públic se li acaben les responsabilitats, al privatitzar un servei, es passa a tenir dues responsabilitats: la del servei que ja es tenia i la de seguiment de l'empresa. En relació a les vacances: generalitza molt aviat vosté! n'està segur que la majoria de valldoreixencs està de vacances? En té dades fiables? I finalment: de veritat no pensa ocupar-se de les coses de Valldoreix sobre les que no en té cap competència? Estem arreglats! Miri, pensava que Valldoreix havia d'estar de dol per la seva majoria absoluta, però vaig voler ser un xic optimista i no cedir a un pensament tan negatiu, ara ja començo a creure que tenia raó.

Rafael Serra Fuster. Enviat el 20/jun/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.