Família i Vida elegeix nova junta amb l'horitzó d'entrar al proper consistori


Temes relacionats

El Partit Família i Vida es presenta a les municipals ( 8/abr/11)


  • Comparteix:

Josep Maria Clotet, en imatge d'arxiu

Josep Maria Clotet, en imatge d'arxiu

Família i Vida aposta per créixer a Sant Cugat amb l'objectiu d'entrar al consistori el proper mandat. La nova junta local que presideix Josep Maria Clotet considera que a la ciutat hi ha un gran interès per les problemàtiques que afecten la família i que la seva formació ho ha d'aprofitar.

Clotet afirma que la nova junta la formen persones de diferent ideologia política i diverses opcions religioses però que els uneix la defensa dels valors de la família. En aquest sentit, critica l'actual panorama polític que oblida la defensa de les famílies i aposta per aprofitar políticament aquest buit.

Josep Maria Clotet

Hem palpat que hi ha un gran interés per totes les qüestions relatius a la família, oblidada, per norma general, per les altres formacions polítiques.



La nova junta tirarà endavant una campanya de comunicació perquè d'aquí a quatre anys la ciutadania de Sant Cugat conegui les seves propostes i es pugui traduir políticament en els vots suficients per entrar al proper consistori.

Família i Vida va aconseguir 161 vots les passades eleccions municipals. Aquesta xifra va suposar el 0'53% del total dels vots, lluny del 5% necessari per obtenir representació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.