El PSC reclama a l'Ajuntament que ajudi els afectats pel cobrament del PIRMI


  • Comparteix:

Pere Soler és secretari de política municipal del PSC

Pere Soler és secretari de política municipal del PSC

El PSC local ha criticat l'actuació de la Generalitat en relació amb la modificació de la renda mínima d'inserció (PIRMI), denunciant que s'ha fet de manera 'precipitada' i generant confusió entre els usuaris. Els socialistes reclamen a l'Ajuntament que demani explicacions al govern nacional, a més de fer-se càrrec d'informar correctament els ciutadans i, fins i tot, compensar econòmicament aquelles persones en major situació de vulnerabilitat.

El secretari de política municipal del PSC, Pere Soler, ha explicat a Cugat.cat que l'Ajuntament ha d'intervenir per facilitar els tràmits i proporcionar a les persones afectades ajudes econòmiques temporals fins que els seus casos s'esclareixin.

Pere Soler

Cal implementar mesures complementàries fins que els afectats rebin la dotació que els toca.



Segons els socialistes, la manca de lideratge dels dos departaments responsables d'implantar aquesta modificació dels pressupostos, Treball i Benestar i Família, fa necessari que el govern municipal intervingui per solucionar la 'desorientació' i la 'desesperació' dels usuaris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.