El PP afirma que no acatar les sentències trenca la convivència


  • Comparteix:

Bruno de Salvador i Jordi Carreras a la seu popular

Bruno de Salvador i Jordi Carreras a la seu popular

El PP afirma que no és legítim ni responsable que els càrrecs públics no acatin una sentència perquè es produeix un trencament de la convivència. Els populars han respost d'aquesta manera a la concentració d'aquest dilluns a la tarda feta per la plataforma Somescola.cat en favor de l'actual model lingüístic català i que ha reunit prop de 400 persones davant l'ajuntament. El PP considera més greu el rebuig a les decisions judicials que el fet de si el model d'immersió és adient o no.

El portaveu municipal del PP, Jordi Carreras, ha afirmat que tothom pot defensar les idees que cregui convenients, però que és irresponsable no acatar i, fins i tot, incitar a no complir les sentències judicials.

Jordi Carreras

Quan els representants públics falten a aquesta obligació donen un pèsim exemple. Estan provocant un trencament de la convivència.




D'altra banda, el PP demanarà aquesta setmana a l'equip de govern que expliqui les línies mestres de la política que pensa seguir per fer front a la crisi. Carreras ha dit que l'equip de govern porta encara una inèrcia dels temps de bonança econòmica i que cal que ara canviï de mentalitat per adaptar-se a una nova realitat.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Sr Carreras, deje las tibiezas a un lado y llame a las cosas por su nombre. Quien incumple una sentencia, comete un supuesto delito de desacato. Quien siendo Estado incumple una sentencia,comete un supuesto delito de sedicion. Quien incita a otros a desobedecer una sentencia judicial, comete un supuesto delito contra La Costitucion. En fin, el estado contra si mismo, y todos tan contentos. Menuda imagen de cara al exteriosr, la desconfianza esta servida.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 13/set/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.