La CUP dóna suport als detinguts pels 'fets del Parlament'


  • Comparteix:

Indignats davant del Parlament el 15 de juny

Indignats davant del Parlament el 15 de juny

La CUP critica les detencions de les 24 persones implicades en el boicot a la sessió plenària del Parlament el passat 15 de juny, acusades d'un delicte contra les institucions de l'Estat. Segons el regidor de la formació, Ignasi Bea, l'intenció d'aquest 'acte repressiu' és desviar l'atenció de les retallades que estan patint diferents serveis públics del país i criminalitzar un moviment social que intenta defensar aquests drets.

Segons Bea, la resposta institucional als 'fets del Parlament' és no afrontar els problemes reals que viu la societat i 'marejar la perdiu', per evitar parlar de les retallades que estan patint alguns dels pilars bàsics de l'Estat del Benestar. En aquest sentit, el regidor de la CUP ha emplaçat el govern de la Generalitat i el de l'Estat espanyol a mirar el motiu pel qual passen fets com els del 15 de juny abans de la sessió plenària.

Ignasi Bea

Solucionar-ho detenint a unes persones ara no soluciona res. El problema és qui està generant tota aquesta tensió social creixent.


En aquest sentit, considera que no s'ha de criminalitzar un moviment social que lluita, a través de les seves accions, per mantenir els drets socials bàsics de les persones. A més, ha lamentat que sigui el Audiència Nacional espanyola, segons diu, un òrgan 'd'origen franquista', el que s'encarregui de la sentència dels 24 joves detinguts.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.