El PSC demana que el govern aposti per la dinamització del Mercat Pere San


Temes relacionats

CiU aposta per la millora del mercat Pere San i la vianantització de l'avinguda Cerdanyola per fomentar el consum ( 7/mai/11)

El PSC demana a l'equip de govern un esforç per remodelar l'interior del mercat Pere San ( 5/mai/10)

L'equip de govern demana que el mercat de Pere San torni a ser un motor comercial de la zona (15/abr/10)


  • Comparteix:

Pere Soler, a l'esquerra, i Ferran Villaseñor

Pere Soler, a l'esquerra, i Ferran Villaseñor

El PSC reclama un compromís ferm de l'equip de govern per dinamitzar el mercat Pere San. Els socialistes veuen amb preocupació l'actual situació de l'equipament comercial i és per això que demanen que es tiri endavant un pacte del comerç amb una mesa negociadora per treballar pel futur del mercat i els voltants. D'altra banda, el PSC insta l'alcaldessa, Mercè Conesa, a sol·licitar al departament de Territori i Sostenibilitat el soterrament de les vies de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC).

L'any 2009 es va presentar un projecte de remodelació del mercat Pere San, on s'incloïa un supermercat i l'obertura d'alguns restaurants per donar més vida a l'entorn. El projecte, però, no va tirar endavant en la seva totalitat i aprofitant el finançament del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL), es va rehabilitar, llavors, la façana exterior.

El PSC reclama de nou, com ja va fer el maig passat, la dinamització del mercat vell. Ara, els socialistes aposten per un pla inversor a curt i mig termini per arranjar el mercat. Així ho ha dit el primer secretari dels socialistes locals, Ferran Villaseñor, en roda de premsa.

Ferran Villaseñor

Si el govern municipal vol que el mercat tanqui, tancarà. Si és el que volen, que ens ho diguin.



Els socialistes també aposten per soterrar les vies dels Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) al seu pas per la ciutat. El regidor del PSC Pere Soler ha recordat que aquesta demanda és una promesa electoral de CiU i és per això que ara reclamen que l'alcaldessa, Mercè Conesa, ho sol·liciti al departament de Territori i Sostenibilitat, encapçalat per l'exalcalde, Lluís Recoder.

Pere Soler

Ara que CiU governa a l'Ajuntament i a la Generalitat les vies de solució són òptimes.





Els socialistes no descarten presentar aquestes dues propostes en mocions al proper ple municipal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.