Solidaritat Catalana engega la recollida de signatures per protegir l'educació en català


  • Comparteix:

La campanya de recollida de signatures es farà fins al 23 d'abril

La campanya de recollida de signatures es farà fins al 23 d'abril

Solidaritat Catalana per la Independència (SI) a Sant Cugat ha començat aquest dissabte, en el marc de la Festa de Tardor, la recollida de signatures en favor de l'educació en català. L'objectiu de la campanya 'Defensem l'escola en català' és aconseguir el 3% de signatures de la població catalana per blindar la immersió lingüística dels centres escolars. Fins el moment, la formació política a la ciutat ha aconseguit reunir més d'un centenar de signatures.

Aquesta campanya està oberta a tota la ciutadania i tot aquell qui ho vulgui s'hi pot sumar signant en els diferents estands i parades que facilitarà SI a Sant Cugat. A més, SI vol col·laborar amb altres entitats locals com ara Òmnium Cultural i diverses associacions de mares i pares d'alumnes (AMPA) de la ciutat per impulsar la campanya. També hi ha l'opció d'afegir-se a la iniciativa al web Escolaencatala.cat.

'Defensem l'escola en català' és una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) iniciada pels diputats de SI a finals d'octubre i oberta a tota la ciutadania. El responsable de comunicació de SI a Sant Cugat, Agustí Guerrero, ha explicat el seu objectiu.

Agustí Guerrero

L'objectiu és aconseguir tenir signatures d'un 3% de la població. Es tracta de trobar la manera de què per llei poguem blindar l'escola en català.




Amb aquesta llei, que es vol presentar al Parlament de Catalunya, SI pretén blindar el català per tal que continuï sent la llengua vehicular de tots els infants de Catalunya.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.