El PSC demana responsabilitats polítiques a UDC pel tema dels 'xalets il·legals' a Valldoreix


  • Comparteix:

Jordi Menéndez demana la dimissió del president d'Unió.

Jordi Menéndez demana la dimissió del president d'Unió.

El PSC exigeix a Unió Democràtica que depuri responsabilitats polítiques després que els tribunals hagin sentenciat que l'empresa Bei Barcelona va construïr tres xalets a Valldoreix de forma il.legal sota una llicència de rehabilitació. Els socialistes lamenten que, ara, la Candidatura de Progrés hagi de posar solució al nyap urbanístic comès durant el govern de Miquel Paraira.

El document estipula que Bei Barcelona va realitzar, al gener de 2002, construccions de nova planta a la rambla Mossèn Jacint Verdaguer amb una llicència d'obres de rehabilitació. Atesa aquesta irregularitat, la sentència anul.la i revoca la llicència concedida per l'antic govern de l'EMD i obliga l'enderrocament de la construcció.

Davant aquesta situació, el PSC ha sol.licitat al president d'Unió, Joan Recasens, i al regidor i exgerent de l'EMD, Xavier Cortés, que assumeixin les responsabilitats polítiques pertinents. Escoltem el portaveu socialista, Jordi Menéndez:

Jordi Menéndez

Recasens i Cortés han de donar la cara davant la flagrant irregularitat comesa


La sentència concreta que l'empresa constructora i l'Entitat Municipal, ara encapçalada per la Candidatura de Progrés, hauran d'assumir les despeses de demolició de les cases. Jordi Menéndez ha lamentat que al nou govern de Valldoreix li toqui pagar els plats trencats. Tot i això, el socialista s'ha felicitat que la sentència tiri per terra les justicacions que Unió va donar en el seu moment:

Jordi Menéndez

Recasens va dir, al diari, que no va coneìxer les actuacions perquè una carpa cobria les obres


El dictàmen realitzat fa referència només a una de les tres cases construïdes a la rambla de Jacint Verdaguer. Els socialistes, però, es mostren convençuts que la sentència corresponent a les altres dues edificacions serà també favorable als demandants.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.