L'Oficina Antifrau i l'equip de govern, junts en l'elaboració del Codi Ètic de l'Ajuntament


  • Comparteix:

L'Oficina Antifrau es reuneix amb l'equip de govern al gener

L'Oficina Antifrau es reuneix amb l'equip de govern al gener

L'Oficina Antifrau de Catalunya assessora l'equip de govern en l'elaboració del Codi Ètic i de desenvolupament del Dret a la Bona Administració, que el ple es va comprometre a tirar endavant el 2009. De fet, la primera reunió, que tindrà lloc el mes de gener, servirà a l'Oficina Antifrau per incloure Sant Cugat en una prova pilot d'un estudi sobre bones pràctiques i transparència.

Arran d'una interpel·lació del PP sobre la posada en marxa del Codi Ètic de l'Ajuntament, l'equip de govern ha anunciat que l'Oficina Antifrau l'està assessorant en l'elaboració d'aquest document, del qual hi ha redactat un esborrany.

El tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas, ha explicat que l'Oficina Antifrau aprofitarà els contactes amb Sant Cugat per incloure el nostre municipi en una prova pilot sobre bones pràctiques i transparència.

Carle Brugarolas

Vol agafar Sant Cugat com a model de les bones pràctiques i aprofitar l'experiència per exposar-la en altres municipis


La creació del Codi Ètic i de desenvolupament del Dret a la Bona Administració és un compromís aprovat al ple al 2009.

L'Oficina Antifrau és una institució independent que treballa per enfortir la integritat del sector públic de Catalunya, a través de la prevenció de la corrupció i la investigació de conductes corruptes que comportin conflicte d'interessos o l'ús en benefici privat d'informacions derivades de les funcions pròpies del personal al servei del sector públic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.