El TSJC desestima la petició de Núñez i Navarro d'aturar la subhasta de sòl al Turó de Can Mates


  • Comparteix:

El Tribunal Superior de Justicia de Catalunya ha desestimat la mesura cautelar demanada pel grup Nuñez i Navarro que pretenia paralitzar la subhasta de sòl al sector de Can Mates. L'Ajuntament havia presentat 12 al·legacions oposant.se a la mesura ja que, del contrari, hauria suposat la paralització de projectes de ciutat com la Biblioteca Central, una escola bressol i la construcció d'habitatge públic.

Segons una nota pública, l'Ajuntament es limita a afirmar que es 'mantindrà ferm davant les pressions del Grup Núñez i Navarro'.

En aquest sentit, es remet a l'administració de Justícia on, diu, es 'dirimiran les diferències' entre el consistori i el grup immobiliari. De tota manera es manté ferm i assenyala que 'avalat per totes les forces polítiques representades al consistori i el suport de la Plataforma per la Defensa Cívica de Torre Negra, continuarà la seva política de protecció de la Serra de Collserola'.

En la mateixa nota, l'Ajuntament assegura que 'no és la primera vegada que l'Ajuntament és obligat a resistir pressions per qüestions immobiliàries', ja que la posició de Sant Cugat en la Regió Metropolitana fa que susciti enormes interessos.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.