La uaSC insta el ple a demanar la dimissió del Rei


  • Comparteix:

La uaSC demana que el Rei marxi

La uaSC demana que el Rei marxi

La plataforma Un altre Sant Cugat (uaSC) vol que els grups municipals s'uneixin aquest dilluns en un acord institucional per demanar la dimissió del Rei després de donar-se a conèixer el seu viatge de caça a Botswana. La plataforma insta el ple municipal a aprovar aquesta petició, així com la de l'obertura d'una investigació transparent i pública per aclarir els ingressos i despeses de la Casa Reial.

La uaSC considera una falta de respecte del monarca el seu viatge de cacera, que s'ha conegut arran d'un accident que l'obligat a ser operat per una fractura del maluc. La plataforma, a més, destaca la gravetat d'aquests fets que qualifiquen d''immorals', sobretot en un moment en què la ciutadania viu restriccions econòmiques i quatre milions de persones estan en situació d'atur.

És per això, que la uaSC, sense representació al ple, insta els grups municipals a portar al ple d'aquest dilluns una acord institucional per demanar la dimissió del Rei i l'inici d'una investigació sobre els seus ingressos i despeses.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Em sembla una molt bona iniciativa pero estic segura que els partits politics no els hi faran cas. En aquest país falta coratge. Repeteixo les meves felicitacions.

Maria Dolors Sans i Gracia. Enviat el 16/abr/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.