El santcugatenc Àlvar Roda participarà en el reglament de les primàries del PSC


Temes relacionats

Ciutadans pel Canvi (CpC) acorda la seva dissolució (15/des/11)

CpC es dissol per redefinir-se i adaptar-se als nous temps (28/nov/11)


  • Comparteix:

Àlvar Roda és expresident de CpC

Àlvar Roda és expresident de CpC

L'expresident de Ciutadans pel Canvi a Catalunya (CpC), el santcugatenc Àlvar Roda, forma part de la comissió que elaborarà el reglament del procés de primàries per escollir el candidat del PSC a les properes eleccions al Parlament. L'objectiu d'aquesta comissió, que estarà formada tant per dirigents del PSC com experts independents, és tenir el reglament llest d'aquí a sis mesos.

Àlvar Roda, juntament amb experts com el catedràtic Jordi Matas i el notari Juan-José López Burniol, serà un dels encarregats d'elaborar el reglament que regirà les primàries socialistes. Roda s'ha mostrat favorable a que el procés sigui obert a tota la ciutadania, però ha remarcat que la comissió encara no s'ha reunit i és massa d'hora per conèixer quina serà la fórmula final. Són declaracions a Cugat.cat

Àlvar Roda

Tècnicament hi ha diferents fórmules i buscarem la millor possible.


L'expresident de CpC ha defensat la seva independència respecte la cúpula del PSC, tot i reconèixer que el PSC és la millor opció per aconseguir que l'esquerra torni a governar Catalunya. De moment, només es coneix un candidat a encapçalar la llista a les properes eleccions catalanes de 2014, l'alcalde de Lleida, Àngel Ros.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Aquest home no és el que va desmuntar i "finiquitar" Ciutadans pel Canvi, potser de ben segur és el que espera el PSC d'ell. Si no hi ha coses que no s'entenen. Que ens diguin les entitats esportives de Sant Cugat que mentre fou regidor de l'ajuntament (a l'oposició és clar) no ens va fer ni cas! Van llestos

Joan Valentí Freixes. Enviat el 10/mai/12


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.