L'Ajuntament estableix les festes locals per al 2013


  • Comparteix:

La festa local de Sant Medir es substitueix per la Pasqua Granada

La festa local de Sant Medir es substitueix per la Pasqua Granada

El ple ha aprovat aquest dilluns per unanimitat el calendari de festes de caràcter local per l'any vinent. La principal novetat per al 2013 és que la festa de Sant Medir, que cau en diumenge, es traslladarà a la segona Pasqua o Pasqua Granada, ubicada al 20 de maig.

A més d'aquests dies de festa aprovats aquest dilluns a la sessió plenària, els santcugatencs també tindran festa el dia 1 de gener (Cap d'Any), 6 de gener (Reis), 29 de març (Divendres Sant), 1 d'abril (Dilluns de Pasqua Florida), 1 de maig (Festa del Treball), 24 de juny (Sant Joan), 29 de juny (Sant Pere), 15 d'agost (Nostra Senyora), 11 de setembre (Diada Nacional de Catalunya), 16 de setembre (a Valldoreix), 12 d'octubre (Festa Nacional de l'Estat espanyol), 1 de novembre (Tots Sants), 6 de desembre (Dia de la Constitució), 8 de desembre (la Immaculada), 25 de desembre (Nadal), i 26 de desembre (Sant Esteve).


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.